ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση Δήμου Γλυφάδας Προς Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15,την 31η Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.30 μ.μ.για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:


1. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 20702/21.4.2005 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΤΑΒΕΡΝΑΣ» με διακριτικό τίτλο «ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ» στην οδό Αρχιπελάγους 68 Β΄του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Α.ΚΛΗΜΗ – Κ.Ν. ΦΛΟΚΑΛΗΣ Ο.Ε.» , νόμιμα εκπ/μενης από τον κ. Κων/νο ΦΛΟΚΑΛΗ του Σπυρίδωνα.

2. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ – ΚΡΕΠΕΡΙ με παρασκευαστήριο » που θα λειτουργήσει σε ισόγειο χώρο, με διακριτικό τίτλο «ΚΡΕΠΗΛΑΤΕΙΟΝ» στην οδό Α.Μεταξά 48 και Πανδώρας του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΚΡΕΠΕΣ ΑΙΞΩΝΗΣ Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Χρήστο ΒΑΡΔΑΛΟ του Θεόδωρου.

3. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ» που θα λειτουργήσει σε ισόγειο χώρο, στην οδό Αγ.Ιωάννου αρ. 13 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Βασιλικής ΠΑΠΑΖΗΣΗ του Στάμου.

4. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο, με δικαίωμα έψησης» με διακριτικό τίτλο «CHOCOLAT» που βρίσκεται στην οδό Μαραγκού αρ. 2 και Μεταξά αρ. 3 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Κ.ΧΟΥΡΙΔΗΣ – Β.ΧΑΤΖΗΒΕΡΓΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.» , νόμιμα εκπ/νης από τους κ.κ. Βασίλειο ΧΑΤΖΗΒΓΕΡΗ του Θωμά και Κων/νο ΧΟΥΡΙΔΗ του Γεώργιου .

5. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» με διακριτικό τίτλο «MUTFAK» που βρίσκεται στην οδό Λαοδίκης αρ. 38 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Χ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» , νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Χρήστο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ του Νικόλαου.

6. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με διακριτικό τίτλο «CHEERS» που βρίσκεται στην οδό Γούναρη 85 και Γορτυνίας του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» , νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Δημήτριο ΠΑΠΑΔΑΚΗ του Χαράλαμπου.

Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση Δήμου Γλυφάδας Προς Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">