ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσάμπα Μάγκες είναι αυτοί που στο τέλος θα φύγουν με την ουρά στα σκέλια


Ψηφιακή Εφημερίδα Γλυφάδας Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011.
Αγριος καυγάς ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικης Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.
Ο επικεφαλής του σχήματος της Αριστεράς χρησιμοποίησε τους όρους εκβιασμένη πειθαρχία και ομερτά για να περιγράψει τις συνθήκες υπό τις οποίες καλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ να υπερψηφίσει τα κυβερνητικά νομοσχέδια.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος χαρακτήρισε «τσάμπα μάγκα» τον πρόεδρο του Συνασπισμού.



Το αυταπόδεικτο είναι η παρούσα φάση σε Ευρωπαϊκο Επίπεδο που βαρύνει αυτούς που άσκησαν την διακυβέρνηση των Χωρών, και ειδικά για την Ελλάδα η ακαταλληλότητα αυτών που εχουν επιλεγεί απο κάποιους Πολίτες ως εκπρόσωποι της Χώρας και των ιδίων.

Είναι σίγουρο οτι όσων αφορά την δική τους περίπτωση δεν διακυβεύεται το ελάχιστο, και κρίνω ανεπαρκή το επίπεδο υπευθυνότητας τους.

Προστασία έχουν διαχρονικά και εκ του ασφαλούς δρομολόγησαν τις εξελίξεις υπέρ των ιδίων, της διαπλοκής, και εις βάρος των περισσοτέρων και της Χώρας.

Θεωρούν δεδομένη την δική τους συνδρομή ωστε να διαμορφώσουν την όποια Αλλαγή για το μέλλον οταν είναι γνωστό οτι εχουν καθολική Αδυναμία διαχείρησης.

Τσάμπα Μάγκες είναι αυτοί που στο τέλος θα φύγουν με την ουρά στα σκέλια χωρίς να υπάρχει ίχνος διαφοροποίησης και Αλλαγών βάση του θεσμικού ρόλου τους και της υποχρεώσεως που έχουν έναντι των Πολιτών και της Χώρας.

Γιάννης Κουρδομένος,

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2011



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσάμπα Μάγκες είναι αυτοί που στο τέλος θα φύγουν με την ουρά στα σκέλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">