ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Mikhail Khodorkovsky, ένθερμος εχθρός του Βλαντιμίρ Πούτιν στη φυλακή από το 2003

Mikhail Khodorkovsky, ένθερμος εχθρός του Βλαντιμίρ Πούτιν στη φυλακή από το 2003.

Ένθερμος αντίπαλος του Ρώσου ''ηγέτη'' Βλαντιμίρ Πούτιν, του οποίου οι πεποιθήσεις του οποίου σχετικά με την απάτη, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος  θεωρήθηκαν ευρέως ως πολιτικά κίνητρα, έγραψε  ότι το μόνο πράγμα που του έλειπε στη φυλακή ήταν ένας υπολογιστής "αλλά το γράψιμο μου έχει βελτιωθεί."

Ηδη φυλακισμένος απο το Φίδι τα τελευταία οκτώ χρόνια απο το 2003.

Έκτοτε, ο 48 ετών πρώην δισεκατομμυριούχος έχει συνεισφέρει περισσότερα από 100 άρθρα, συνεντεύξεις και διηγήματα σε οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Στα γραπτά του, όχι μόνο υπερασπίζεται την τιμή του και αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά και ανταποκρίνεται στην πολιτική, οικονομική και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ρωσική κοινωνία.

Πολλά από αυτά που γράφει ο Χοντορκόφσκι και λέει είναι καυστικά πολιτικά. Μακριά από την παράδοση κάτω από τα χτυπήματα του Κρεμλίνου, συνεχίζει να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης, επισημαίνοντας τα πολιτικά και οικονομικά λάθη του Πούτιν, και συγκρίνοντας τον Πούτιν με τον Στάλιν.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Mikhail Khodorkovsky, ένθερμος εχθρός του Βλαντιμίρ Πούτιν στη φυλακή από το 2003 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">