ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aπο τον Μάρτιο του 2012 το iPad 3, αμέσως μετά το 4 και μέχρι το άπειρο του υπερκαταναλωτισμού

Κατα την βιβλική αναφορά ο όφις έδωσε το μήλο στην Εύα. Το μήλο χρησιμοποιήθηκε πολύ και στη μυθολογία και  συμβολική.

 Όπως γνωρίζουμε, στον Κήπο της Εδέμ ο όφις έδωσε το μήλο στην Εύα. Με την
προσφορά του μήλου και αποδοχή του ήλθε η γνώση του καλού και του κακού.

Είναι ένας συμβολικός τρόπος να μας πουν την ιστορία της εμφάνισης του νου και πώς άρχισε να λειτουργεί στο πρωτόγονο αυτό πλάσμα που δεν ήταν ούτε ζώο ούτε απόλυτα άνθρωπος.

Με την έλευση του νου ήλθε επίσης η γνώση της δυαδικότητας.

Έλξης των ζευγών των αντιθέτων φύσης της ψυχής, που είναι το καλό και φύσης της μορφής που είναι το κακό αν συγκρατεί και παρεμποδίζει την ψυχή  από την πλήρη έκφραση.

Δεν είναι η μορφή κακό αυτό καθαυτό όμως δίδεται μια ερμηνεία του συμβόλου της Apple η οποία αν και έχασε τον δημιουργό της συνεχίζει να είναι μια τεχνολογικά πρωτοπόρος εταιρία η οποία επηρεάζει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανα τον κόσμο.

Η αναφορά περιορισμού των παραγγελιών οθονών για το iPad 2 και η είδηση που δημοσίευσε το Digitimes για αποστολή τριών εκατομμυρίων νέων οθονών, ειδικά σχεδιασμένων για το iPad 3, φούντωσε τα σενάρια και τις εικασίες για τη νέα γενιά της ταμπλέτας που κυριαρχεί στην αγορά παγκοσμίως.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τρεις κατασκευαστές και βασικοί προμηθευτές της Apple (οι Samsung, LG Display και Sharp) έχουν ήδη αποστείλει από ένα εκατομμύριο οθόνες υψηλής ανάλυσης, με τελικό προορισμό τα εργοστάσια παραγωγής των συσκευών της στην Κίνα. Ετσι, υπολογίζεται ότι η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή του νέου iPad σε ευρεία κλίμακα από τις αρχές Ιανουαρίου και πιθανολογείται ότι αυτό θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Μαρτίου.

Αλλες πληροφορίες του iLounge θέλουν το iPad 3 να είναι 7 χιλιοστά πιο λεπτό από το υπάρχον μοντέλο και η παρουσίαση του να γίνεται τον Ιανουάριο.

Στο ίδιο site έχουν αναρτηθεί νέες πληροφορίες και για το επόμενης γενιάς iPhone, το οποίο και πάλι εικάζεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών, θα είναι 8 χιλιοστά μακρύτερο από το 4S, θα έχει οπίσθιο κάλυμμα αλουμινίου, θα είναι συμβατό με τα δίκτυα LTE (4G) και θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Τέλος, η Apple φέρεται να έχει ήδη προμηθευτεί περιορισμένο αριθμό οθονών 7,5 ιντσών, μελετώντας την παραγωγή ενός μικρότερου iPad.


Γιάννης Κουρδομένος  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aπο τον Μάρτιο του 2012 το iPad 3, αμέσως μετά το 4 και μέχρι το άπειρο του υπερκαταναλωτισμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">