ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεσκονίζουν τη λίστα των μεγαλοοφειλετών, Νέες συλλήψεις, Τρίχες κατσαρές

Λίστα με εκατοντάδες ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου ξεσκονίζουν οι αρμόδιοι του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, διασταυρώνοντας στοιχεία, οφειλές ΦΠΑ και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη συνολικά 6 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου.Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 62χρονος επιχειρηματίας για οφειλές χρεών προς το Δημόσιο ύψους 809.216 ευρώ, ενώ χθες καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 69χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, ύψους 988.000ευρώ. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα δικάζεται ο συνέταιρος του (51 χρόνων) για οφειλές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο.

Εν τω μεταξύ προθεσμία τριών ημερών για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του έλαβε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο ιδιοκτήτης των Bodyline Λέον Λεβή.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο και ο Γιώργος Πετζετάκις, ο οποίος αποδίδει τα χρέη ύψους 2,1 εκατ. ευρώ στην οικονομική κρίση.

(Ουσιαστικά τρίχες κατσαρές διότι  όλοι γνωρίζουν σήμερα οτι πολιτικοί και Κυβερνήσεις υπηρέτησης του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας, και συγκεκριμένα προδότες όπως ο Κώστας Σημίτης, με απόφαση στο θερινό τμήμα της βουλής (τρείς και ο κούκος) αποφάσισαν την παραγραφή των οφειλών πρός το δημόσιο των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, μεγαλοεκδοτών, καναλαρχών, κ.α.)

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ το ζήτημα των μεγαλοοφειλετών του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΓΑΡΓΑΡΑ, ειδικά μετά το σύνολο αυτών που σερβίρουν στους πολίτες ως μετεξέλιξη, όταν γνωρίζουν οτι δεν εχουν παρέχει απολύτως τίποτα για την χρήση των δημοσίων αγαθών που τους ξεπούλησαν.

Γιάννης Κουρδομένος,

Ποιός είναι ο καλύτερος κριτής;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεσκονίζουν τη λίστα των μεγαλοοφειλετών, Νέες συλλήψεις, Τρίχες κατσαρές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">