ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 30.11.2011 - Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το χαράτσι

Ο Δήμος Γλυφάδας κατέθεσε  παρέμβαση στο Συμβούλιο Επικρατείας υπέρ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, για την ακύρωση της διάταξης με την οποία επιβάλλεται το ειδικό τέλος μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και θα παρασταθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, την Παρασκευή 2.12.2011, στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της πράξης με αριθ. (357/2011) του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά «Ψήφισμα για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) το οποίο, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε:

Να συγκροτηθεί Επιτροπή εθελοντών Δικηγόρων σε στενή συνεργασία με τη νομική υπηρεσία του Δήμου για να υποστηρίξει τους δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) με όποιο νομικό και άλλο τρόπο.

Ο Δήμος να υποστηρίξει το αίτημα για αντισυνταγματικότητα του σχετικού Νόμου στο δικαστήριο που θα γίνει στις 2.12.2011.

Ο Δήμος μέσα από την παρουσία του στην ΠΕΔΑ και στα άλλα συλλογικά όργανα θα στηρίξει ενέργειες με ιδιαίτερη έμφαση στους πάσχοντες και σε όσους έχουν αδυναμία καταβολής του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ).  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 30.11.2011 - Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το χαράτσι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">