ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Πρόσκληση δημοτικού συμβουλίου υπ'αρ. 32 για την 21η Νοεμβρίου 2011

Αριθμός πρόσκλησης : 32, ΠΡΟΣ:  Τον κ. Δήμαρχο & Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Kοινοποίηση : Πρόεδρο ΤΟ.ΣΥ.Ν. Γλυφάδας & Δημοτική Αστυνομία.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,την 21η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.00μ.μ.για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1. Μεταφορά στο Δήμο Γλυφάδας των υλοποιούμενων προγραμμάτων της λυθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γλυφάδας, συνέχιση υλοποίησής τους και μεταφορά στο Δήμο του απασχολούμενου στα προγράμματα αυτά, προσωπικού.

2. Σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου αντίστοιχης ή παρεμφερούς ειδικότητας, για την κατάταξη του προσωπικού της λυθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, που υπηρετεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου.

3. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου και εξουσιοδότησή του για την υπογραφή της σύμβασης με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Τ.Α) στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’ οίκον υπηρεσιών φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από ευεργετικές πολιτικές απασχόλησης «Βοήθεια στο σπίτι».

4. Ορισμός των Δημοτικών Συμβούλων από μειοψηφία για τη συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή.

5. Μετατόπιση περιπτέρου.

6. Έγκριση του 3ου τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «Κατασκευές, ανακατασκευές εξωτερικών διακλαδώσεων στο υφιστάμενο δίκτυο» ΑΜ 171/2008.

7. Λήψη απόφασης για τοποθέτηση πινακίδων Ρ-2 (STOP) σε διασταυρώσεις.Γλυφάδα, 17 Νοεμβρίου 2011
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Άννα – Φωτεινή Σάκκου

 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Πρόσκληση δημοτικού συμβουλίου υπ'αρ. 32 για την 21η Νοεμβρίου 2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">