ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάση εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ (Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας)

Τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο πραγματοποιεί σήμερα η ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία.

Η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα «ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία -παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει- εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα».

Δίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα και η ΟΛΜΕ. Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα λήξει στις 14:00 για την πρωινή βάρδια, ενώ για την απογευματινή θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα λήξει στις 16.00.

Σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας (12.00 μ.μ. ως το τέλος του ωραρίου) και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας - συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν έχει καλέσει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάση εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ (Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">