ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ θα συνεχίζει να κόβει το ρεύμα σε όσα υπουργεία χρωστούν στο δημόσιο

Σε συμβολική διακοπή του ρεύματος στο υπουργείο Υγείας για περίπου 4 ώρες προχώρησαν το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, εξαιτίας των οφειλών του υπουργείου προς την επιχείρηση, που ανέργχονται σε 3.800.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, ανέφερε ότι είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση να επιβάλει το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και την ίδια ώρα το Δημόσιο να χρωστά στη ΔΕΗ συνολικά 141 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Φωτόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να ανακαλέσει το νόμο και να βάλει εισοδηματικά κριτήρια, επαναλαμβάνοντας ότι η ΓΕΝΟΠ δε θα επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα στους φτωχούς.

Τέλος, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ θα προχωρήσει και σε άλλες διακοπές ρεύματος σε όσα υπουργεία ή οργανισμούς χρωστούν στο Δημόσιο.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτήρισε δίκαιη την αντίδραση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και τόνισε ότι «έτσι όπως είμαστε αυστηροί με το φτωχό, έτσι και εμείς πρέπει να είμαστε εντάξει με το Δημόσιο».



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ θα συνεχίζει να κόβει το ρεύμα σε όσα υπουργεία χρωστούν στο δημόσιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">