ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βάσω Παπανδρέου: Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και να πάμε σε εκλογές

"Είμαστε ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία. Ζητώ από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλέσει άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να συγκροτηθεί κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για την άμεση προκήρυξη εκλογών", είπε η βουλευτής.

Πρωτοβουλία για την άμεση προκήρυξη εκλογών ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου. "Είμαστε ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία. Ζητώ από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλέσει άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να συγκροτηθεί κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για την άμεση προκήρυξη εκλογών", είπε η βουλευτής.", δήλωσε προσερχόμενη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας ώστε να διασφαλιστεί το νέο πακέτο για την Ελλάδα, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες αποφάσεις των Βρυξελλών, ζητά η Βάσω Παπανδρέου, τονίζοντας ότι αμέσως μετά η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.


Σε δήλωσή της, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε: "Η χώρα κινδυνεύει με άμεση χρεοκοπία. Καλώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλία για σύγκληση του συμβουλίου αρχηγών με στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με ορίζοντα τη διασφάλιση του πακέτου που αποφασίστηκε στις 27/10 και μετά άμεση προκήρυξη εκλογών".

Κληθείσα να προσδιορίσει τον χρονικό ορίζοντα για τη διενέργεια των εκλογών, η Βάσω Παπανδρέου ανέφερε: "Με τη διασφάλιση του πακέτου. Τους μήνες που χρειάζεται για να διασφαλιστεί το πακέτο".



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βάσω Παπανδρέου: Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και να πάμε σε εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">