ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην πρωϊνή ενημέρωση της Δημόσιας Τηλεόρασης (VIDEO)

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην πρωϊνή ενημέρωση της Δημόσιας Τηλεόρασης αποκάλεσε τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌ μπαταχτζήδες και λόγω του ότι δεν γνωρίζω τουρκικά θέλω μετάφραση.

Πραγματικά δεν εχω καταλάβει ποιός είναι ο ρόλος των εκλεγμένων και δήθεν εκπροσώπων του πολίτη.
Είμαι απο τις ''ελάχιστες'' περιπτώσεις πολιτών που ουδέποτε χτύπησε πόρτα πολιτευτή, άρα ανύπαρκος πολίτης βάση του εδρεωμένου σκηνικού αυτής της Χώρας που δεν εχει δια μέσω του συνόλου των εκλεγμένων τα στοιχειώδη προδιαγραφών εκπροσώπησης των Ελλήνων.

(Απο τον πρωθυπουργό του παρόντος που δημόσια στο κοινοβούλιο δήλωσε Αντιεξουσιαστής και σίγουρα το συμπέρασμα σε όλους είναι σαφές διότι δεν υπάρχει περίπτωση αντιεξουσιαστής να βρεθεί ενταγμένος σε κόμμα, άρα πως θα μπορούσε να βρεθεί σε κυβερνητικά αξιώματα, μέχρι τον βουλευτή κάθε νεοσύστατου κόμματος και του συνόλου αυτών.)

Γνωρίζουν όλοι πως λειτουργεί το σύστημα της πελατειακής κομματοκρατίας (ευτελούς Δημοκρατίας) και πως όλοι και όλες βολεύονται απο συγκεκριμένες συνθήκες αποποιούμενοι ευθυνών και απόλυτα σε ενα πλαίσιο αποστροφής όταν υπάρχει η διαπίστωση απόκλισης αυτών που εχουν ασπαστεί.

Συνεχίζω και σήμερα ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ υποκριτές και υποστηρικτές της λαθεμένης διαδικασίας.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Ειδικά ο κ.Βαρβιτσιώτης ως βουλευτής Β.Αθηνών και παράλληλα στην αντιπολίτευση της Πόλης μας της Γλυφάδας ας αναλογιστεί πως δημιουργούνται οι συνθήκες δολοφονίας πολιτών στην ίδια τους την Χώρα απο το απρόσωπο Κράτος ανεύθυνων κοινά αμοιβομένων και εκλεγμένων.  (Πόσους βοηθήσατε όλοι οι μετέχωντες στην Πολιτική διότι σας εξυπηρετούσε και πόσους διορίσατε σε Κρατικά και Δημοτικά μέσα ;)

Γλυφάδα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011.

Γλυφάδα FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 Μόνο Διώξεις,Κατασχέσεις, Κατηγορίες, και ενω ο πολίτης ακολούθησε την σύνομη διαδικασία.

Γιάννης Κουρδομένος 

Δείτε ενα μικρό απόσπασμα.







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην πρωϊνή ενημέρωση της Δημόσιας Τηλεόρασης (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">