ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αλέκα Παπαρήγα στην Δημόσια Τηλεόραση (Ανατροπή των μονοπωλίων) VIDEO

Η Αλέκα Παπαρήγα στην Δημόσια Τηλεόραση με βασικό μήνυμα ανατροπή των μονοπωλίων. Υπάρχει όμως το βασικό ερώτημα πως μπορεί να συμβεί αυτό όταν υπάρχουν διαχρονικά οι υπηρετές των μονοπωλίων σε όλο τον Κρατικό ιστό και με βασική συνδρομή και των υποκριτών πολιτών;

Ενα μικρό απόσπασμα απο την ομιλία της κ.Παπαρήγα.
Βασικό μήνυμα η συνπόρευση με το Κ.Κ.Ε για κοινωνικό λαϊκό μέτωπο, για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων της πλουτοκρατίας.

Κάλεσμα στο λαό με την πάλη του να ρίξει τη νέα κυβέρνηση σύντομα, «πριν ληφθούν τετελεσμένες αποφάσεις, να επιβάλει εκλογές», απηύθυνε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, εκτίμησε ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα είναι λίγων εβδομάδων και ότι θα επιδιωχθεί η λήψη μέτρων που θίγουν το λαό τουλάχιστον για 10 - 15 χρόνια.

Η κ. Παπαρήγα σημείωσε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «έψηναν τη νέα κυβέρνηση αρκετό καιρό» και πως το δημοψήφισμα αποτέλεσε μόνο την αφορμή.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντιμετωπίσει ούτε το χρέος ούτε τα ελλείμματα ούτε την πιθανή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία», συμπλήρωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι «επιβάλλεται πρωτοφανέρωτη πάλη» και ότι «η αγωνία του λαού πρέπει να είναι πώς θα ανατρέψει την κυβέρνηση».

Τέλος, σημείωσε την ανάγκη αποδέσμευσης της Ελλάδας από την ΕΕ και με αφορμή την ανάμειξη Μέρκελ - Σαρκοζί στα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα, ανέφερε ότι ο λαός «θέλει να πάψει να νιώθει την ταπείνωση».

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Μονοπωλίων της πλουτοκρατίας που στήριξαν και στηρίζουν τα δυο κόμματα 38 ετών υπονομεύοντας κάθε μορφή υγιούς Δημοκρατίας και με την αποδοχή υποκριτών πολιτών ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

Συγκεκριμένο παράδειγμα: Mετά απο σειρά Αιτήσεων στον Πρωθυπουργό της Χώρας και στο σύνολο των διορισμένων αρμοδίων ξεπούλησαν δημόσιο αγαθό μετά απο νομοθετική ευνοική ρύθμιση σε αρχηγό Κόμματος, τον Καρατζαφέρη ο οποίος θεωρείται οτι εκπροσωπεί τον Πολίτη στo κοινοβούλιο. (Εκπροσωπεί τα δικά του ιδιοτελή συμφέροντα.)  

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

''Ενας ανεύθυνος διεφθαρμένος συνειδησιακά λαός Νεοελλήνων''

Γιάννης Κουρδομένος

Δείτε ενα μικρό απόσπασμα.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αλέκα Παπαρήγα στην Δημόσια Τηλεόραση (Ανατροπή των μονοπωλίων) VIDEO Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">