ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Αποχωρούμε οριστικά από τον ΠΑΟ Ξεχάστε μας

Την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης.

 Ο «Τζίγγερ» σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, γνωστοποίησε ότι οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα καταστούν αδρανείς έως ότου βρεθούν επενδυτές με συγκεκριμένο και βιώσιμο πλάνο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

«Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να αποχωρήσει η οικογένειά μου από τον Παναθηναϊκό. Αποχωρούμε άμεσα καθιστώντας τις μετοχές μας (54,7%) αδρανείς. Οι υπόλοιποι μέτοχοι που κατέχουν το 45,3 % έχουν πλέον την πλειοψηφία. Υπάρχει λοιπόν ελεύθερο πεδίο για οποιονδήποτε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Είναι άτοπο όμως να μιλάμε για παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη, που τελεί υπό διοίκηση πρωτοδικείου.

 Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από έναν άνανδρο πόλεμο, με στόχο εμένα και την οικογένειά μου. Ολοι αυτοί απαξιώνουν την ομάδα. Δίνουμε τέλος σε αυτό. Αποχωρούμε από τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να πούμε ότι μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ξεχάστε μας...» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο οποίος στο πρώτο μέρος της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε έκανε μια ιστορική αναδρομή σε γεγονότα που συνέβησαν την τελευταία διετία σε ιδιοκτησιακό και διοικητικό επίπεδο.

Αναφορικά με τον τρόπο που θα γίνει η μετάβαση στο επόμενο ιδιοκτησιακό-διοικητικό καθεστώς, ο κ. Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει έρθει καμία πρόταση οποιασδήποτε μορφής» και συμπλήρωσε: «Δεν θα σχολιάσω ανθρώπους που έρχονται ως εκπρόσωποι Αράβων, Ρώσων και άλλων. Αρα λοιπόν θα κατατεθούν οι μετοχές σε δικηγόρο με σαφείς εντολές. Θα υπάρχει συμβούλιο που θα καταγραφούν οι προτάσεις και εφόσον υπάρχει αληθές σχήμα, οι μετοχές θα είναι στη διάθεση του υποψήφιου επενδυτή. Δεν θα ήθελα να περάσουμε σε φαινόμενα άλλων ομάδων με τον κάθε τυχάρπαστο που θα έρθει να κάνει το όνομά του μέσω Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε σοβαρότητα, οι υποψήφιοι να καταθέσουν την πρότασή τους και τη συζητάμε. Το συντομότερο θα είναι και το καλύτερο. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που τις θέλει και δεν θα υπάρξει θέμα τιμήματος της ΠΑΕ».  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Βαρδινογιάννης: Αποχωρούμε οριστικά από τον ΠΑΟ Ξεχάστε μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">