ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η FIBA διέψευσε τα περί κρουσμάτων ντόπινγκ στο Ευρωμπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπάσκετ (FIBA Europe), με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα λιθουανικών και άλλων ευρωπαϊκών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία δύο διεθνείς αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο ένας αθλητής είναι διεθνής με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία και ο δεύτερος με την ΠΓΔΜ.

Η ανακοίνωση διάψευσης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφέρει: «Η FIBA Europe διαψεύδει τις φήμες που θέλουν δύο παίκτες με συμμετοχή στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας να έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η FIBA Europe με έμφαση τονίζει πως αυτά τα δημοσιεύματα είναι χωρίς υπόσταση. Η FIBA Europe θα ήταν η πρώτη που θα είχε πληροφόρηση σχετικά με θετικά δείγματα σε απαγορευμένες ουσίες κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ 2011, μία διοργάνωση που ήδη έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο «καθαρές».

Την Τρίτη, δημοσιεύματα στη Λιθουανία, τα οποία αναπαρήγαγαν στην Ευρώπη, αναφερόντουσαν σε δύο παίκτες που βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ».



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η FIBA διέψευσε τα περί κρουσμάτων ντόπινγκ στο Ευρωμπάσκετ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">