ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παροχή δωρεάν WiFi hotspots από τη Nokia στο Λονδίνο 1Mbps

Στην Ελλάδα υπάρχουν άλλες διαδικασίες και καταστάσεις διότι διαχρονικά εχουμε τους καταλληλότερους εκλεγμένους, εθελοντές, διαπλεκόμενους, και βολεμένους. (ΜΑΦΙΑ)

H Nokia αποκάλυψε τα σχέδια της για την παροχή δωρεάν WiFi σε διάφορα σημεία πόλεων, σε συνεργασία με τη Spectrum Interactive, με ταχύτητα download 1Mbps και upload 500Kbps ανά χρήστη.

Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο, με στήσιμο 26 τέτοιων σημείων WiFi (τοποθετημένα κυρίως κοντά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, πολυσύχναστους δρόμους κλπ.) και θα κρατήσουν μέχρι το τέλος του έτους.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η Nokia θα δίνει πρόσβαση σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο σε αυτούς που διαθέτουν κάποια δικιά της συσκευή. Εάν το αποτέλεσμα κριθεί επιτυχές, τότε θα στηθούν περισσότερα από 1000 τέτοια μέρη, με αφορμή και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου αναμένεται ότι θα προωθήσει σημαντικά το νεοσύστατο Windows Phone smartphone, Nokia Lumia 800.

Εξάλλου, η Nokia σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν WiFi και σε αναπτυσσόμενες χώρες (Ινδία, Αφρικανικές χώρες κλπ.), με στόχο την προώθηση των νέων συσκευών της για το “επόμενο δισεκατομμύριο χρηστών”, τα Nokia Asha. Πάντως, δε θα μας χαλούσε να έστηνε και στη χώρα μας τέτοια σημεία.

*Ποιός κοινά αμοιβόμενος εκλεγμένος θα κινήσει διαδικασίες υπέρ του οφέλους των υπολοίπων έστω και λανσάροντας την ρεκλάμα μια εταιρίας; (ΑΦΟΥ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.)  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παροχή δωρεάν WiFi hotspots από τη Nokia στο Λονδίνο 1Mbps Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">