ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 1.12.2011 - 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Παραλύουν σήμερα δημόσιος και ιδιωτικός τομέας εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2012.

Η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

Στην απεργία της 1ης Δεκεμβρίου, επίσης θα συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημοσίου, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της και κάλεσε τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση να δώσουν δυναμικά το «παρών» στην απεργία.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια, λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) στην πανελλαδική γενική απεργία.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα μετά την απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) να συμμετάσχει και αυτή στην απεργία.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 21:00, τα τρόλεϊ από τις 08:00 έως τις 22:00, ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από τις 09:00 έως τις 21:00 και τα Τραμ από τις 06:00 έως τις 00:00. Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται περίπου 1 ώρα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ τα οχήματα αρχίζουν να αποσύρονται έως και 1 ώρα νωρίτερα. Κανονικά θα λειτουργήσει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας το Μετρό εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, που δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια λόγω απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ.

Με εντολή της Αστυνομίας, οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» θα παραμείνουν κλειστοί από ώρας 10:00 για επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 1.12.2011 - 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">