ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με απόφαση του περιφερειάρχη ο Θανάσης Σπονδυλίδης προϊστάμενος των δημοσίων έργων

make gifΜε την υπ’αριθμό 120423/29-11-2011 Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής και μετά την έκδοση της στο ΦΕΚ 3016Β/30-21-2011 μεταβιβάστηκαν αρμοδιότητες του Περιφερειάρχη, στον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Σπονδυλίδη, αρχιτέκτονα μηχανικό.


Ο ορισμός αφορά την άσκηση αρμοδιοτήτων των Διευθύνσεων, που μεταφέρθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στην Περιφέρεια Αττικής.Έτσι, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος του Περιφερειάρχη θα προϊσταται στις Διευθύνσεις:

1.     Δημοσίων Έργων
2.     Ελέγχου Συντήρησης Έργων ( Δ.Ε.Σ.Ε. )
3.     Ελέγχου Κατασκευής Έργων ( Δ.Ε.Κ.Ε. )
4.     Οδικών Έργων Περιφέρειας Αττικής ( Δ9 )
5.     Κατασκευής Έργων Οδοποιίας ( Δ.Κ.Ε.Ο. ),
6.     Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας ( Δ.Κ.Ε.Σ.Ο. ),
7.     Υδραυλικών Έργων Περιφέρειας Αττικής ( Δ10 )
8.     Κατασκευής Υδραυλικών Έργων ( Δ.Κ.Υ.Ε. )

Ο Θανάσης Σπονδυλίδης δήλωσε: «Ο Περιφερειάρχης με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Η ευθύνη και το εύρος το αρμοδιοτήτων που μου ανατίθονται είναι νευραλγικής σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών της Αττικής. Μέσα σε συνθήκες κρίσης ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά, με καθημερινή δουλειά και κόπο, εφαρμόζουμε στην πράξη τις μεγάλες τομές για την Αυτοδιοίκηση και την Αποκέντρωση, θεσμοί και αξίες που τώρα όσο ποτέ πρέπει να υπηρετήσουμε.»



Bίντεο Αρχείου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με απόφαση του περιφερειάρχη ο Θανάσης Σπονδυλίδης προϊστάμενος των δημοσίων έργων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">