ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στη Γλυφάδα (Καίγονται συνέχεια)

Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Γλυφάδα

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε Ι.Χ. όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Ηρακλείου 7 στη Γλυφάδα.

Το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες στις 01:20 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Τους τελευταίους μήνες εχουν καεί τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα στη Γλυφάδα, και ως εκ τούτου η Πόλη μας εχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρων του συνόλου των Μ.Μ.Ε ηλεκτρονικής μορφής της Ελλάδας. (Σε αυτές των περιπτώσεων υλιστικού χαρακτήρα και ευτελούς σημασίας η σπουδαιότητας, γράφουν όλοι... η σχεδόν όλοι.)

Βάση του υφιστάμενου δεδομένου πρέπει ο Δήμος να επικεντρώσει το ενδιαφέρων εις την δημιουργία τοπικής πυροσβεστικής δυνάμεως η οποία θα σπεύδει εγκαίρως, διότι κινδυνεύει η Πόλη να γίνει ταυτόσημη της πυρομανίας... πυρομανών, και αγνώστων αιτιων, δεδομένης και της ετήσιας καθιερωμένης πυρκαγιάς στον Υμηττό (και σε αυτη την περίπτωση είναι ''άγνωστη η αιτία''.)

*Κύριε Κόκκορη με τον Υπουργό Ανάπτυξης εχεις κάποια σχέση;

Eαν πράγματι υπάρχει, και βάση του ότι είσαστε μέλη του ιδίου κόμματος, πρέπει να υπάρξει μέσω προγγραμάτων ανάπτυξης του ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γλυφαδιώτη κ. Σγουρό, μια βασική επένδυση εκσυχρονισμού, άρα βασική τεχνολογική υποδομή  συστημάτων Ασφαλείας, στα οποία εχω ειδίκευση.

Πρέπει να υπάρξει ενα σύνχρονο μοντέλο 24ωρης ανίχνευσης και παρακολούθησης σε ολόκληρη την Πόλη.

Επιτέλους, δεν υπάρχει πλήν των συγγενών και γνωστών, καμία κίνηση προτάσεων βασικού εκσυχρονισμού σε αρκετούς τομείς στην Γλυφάδα. (Οι συγγενείς και γνωστοί γνωρίζεις τι ''παρέχουν'' στο σύνολο)

Παραδίδουν καμένη γή οι εναλασσόμενοι πολιτευτές και βαυκαλίζονται για την προσφορά τους.
(Όσο για την υποκριτική διάθεση αναδασώσεων (αυτών που κάποιοι θα κάψουν τον επόμενο Χρόνο) καλύτερα να μην υπάρχει καμένη γή)

(Διαχρονικά το σύνολο των διαμορφωτών....... ακολουθητές σε μια παράσταση διαρκείας.)
*Αυτό στο τέλος για να το μεταφράσεις χρειάζεσαι περίπου δέκα χρόνια, και όμως είναι τόσο απλό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στη Γλυφάδα (Καίγονται συνέχεια) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">