ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ένας διαδηλωτής οδηγός φορτηγού έπεσε νεκρός στα μπλόκα της Ιταλίας

Νεκρός οδηγός φορτηγού στα μπλόκα της Ιταλίας

Ένας διαδηλωτής έπεσε νεκρός όταν παρασύρθηκε από φορτηγό κατά τη διάρκεια των μπλόκων που έχουν προκαλέσει χάος στους ιταλικούς αυτοκινητόδρομους.

Πρόκειται για τον Μάσιμο Κρεπάλντι, έναν 46χρονο ιταλό οδηγό φορτηγού, ο οποίος παρασύρθηκε από γερμανή συνάδελφό του που δεν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Άστι στα βόρεια της Ιταλίας και σύμφωνα με την τροχαία, πρόκειται πιθανότατα για ατύχημα.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο 46χρονος επιχειρώντας να εμποδίσει το φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει σε διασταύρωση, άρχισε να χτυπά την πόρτα με γροθιές, αλλά κάποια στιγμή γλίστρησε και κατέληξε κάτω από τις ρόδες του οχήματος. Η 52χρονη γερμανίδα που οδηγούσε το φορτηγό ανακρίνεται.

Οι οδηγοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με μπλόκα σε όλη την χώρα, διαμαρτυρόμενοι για τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μόντι και κυρίως για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Οι σιδηροδρομικοί, οι βενζινοπώλες, οι φαρμακοποιοί και οι δικηγόροι έχουν ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσουν με δικές τους απεργιακές κινητοποιήσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένας διαδηλωτής οδηγός φορτηγού έπεσε νεκρός στα μπλόκα της Ιταλίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">