ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Justin Timberlake θα υποδυθεί τον Elton John σε ταινία για την ζωή του;


O Elton John έχει κάνει την επιλογή του για τον ηθοποιό που βλέπει να τον ενσαρκώνει σε μελλοντική βιογραφία. Ο 65χρονος βετεράνος rocker σύμφωνα με το Popdust έχει ήδη επιβεβαίωσει ότι φέτος θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας βασισμένης στην ζωή του και θέλει να τον υποδυθεί ο Justin Timberlake!

Ο Elton έχει περιγράψει την ταινία περισσότερο σαν ένα μουσικό-θεατρικό ταξίδι τύπου “Moulin Rouge” και λιγότερο σαν μια ακαδημαική βιογραφία επιπέδου “Walk The Line” ενώ τόνισε ότι ξεχώρισε τον Justin Timberlake από ένα video του David LaChapelle όπου εμφανιζόταν υποδυόμενος εκείνον και τραγουδώντας το “The Train Don`t Stop Here Anymore”.

Παρόμοια κίνηση σε video έχουμε δει και από τον ηθοποιό Robert Downey Jr, αν και θα ήταν λίγο δύσκολο να τον παρακολουθήσουμε να υποδύεται τον νεαρό Elton John, κάτι στο οποίο ο Justin Timberlake θα έχει αναμφισβήτιτο προβάδισμα..Βέβαια ο Justin έχει μια κινηματογραφική εμπειρία μόλις λίγων ετών, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο σημαντικό για τα Χολλυγουντιανά biopics. Δείτε τον Justin να γίνεται Elton John εδώ:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Justin Timberlake θα υποδυθεί τον Elton John σε ταινία για την ζωή του; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">