ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προ των πυλών η στάση πληρωμών

ΕΣΕΕ: «Προ των πυλών η στάση πληρωμών»

Επιστολή στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τους αρχηγούς των κομμάτων απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), εφιστώντας την προσοχή τους για ενδεχόμενη παύση πληρωμών.

«Δεν προτρέπουμε για "στάση πληρωμών", αυτή όμως είναι προ των πυλών, εάν δεν σταματήσει ο παραλογισμός της επιβολής εξωπραγματικών εισπρακτικών μέτρων χωρίς μέτρο», αναφέρεται στην επιστολή.

Οι περισσότεροι βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν ανεπιστρεπτί τους κόπους μιας ζωής και συχνά, τη μοναδική πηγή εισοδήματος ολόκληρης της οικογένειάς τους. Έχουν επιπλέον να πληρώσουν χαράτσια, έκτακτες εισφορές, τέλη επιτηδεύματος, αντικειμενικά κριτήρια και ότι άλλο μπορεί να μηχανευθεί ο ευφάνταστος κυνηγός της ύστατης ρευστότητας που απομένει στις επιχειρήσεις τους.

Η ΕΣΕΕ αναφέρει πως πολλοί συνάδελφοί καλούν την Συνομοσπονδία να κηρύξει πανελλαδική «στάση πληρωμών», αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στον διωγμό που υφίσταται ο εμπορικός κόσμος. «Οι επιλογές αυτές μπορεί να μην συνάδουν με τον ορισμό περί "ορθής" συμπεριφοράς αλλά στις σημερινές συνθήκες, οι λέξεις και οι έννοιες έχουν πια χάσει το νόημά τους και ο καθένας αντιδρά όπως μπορεί. Στο πλαίσιο αυτό, ακόμα και η στάση πληρωμών μπορεί να υποστηριχθεί από σειρά λογικών επιχειρημάτων», τονίζεται στη σχετική επιστολή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προ των πυλών η στάση πληρωμών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">