ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θύμα της κρίσης ο ραδιοσταθμός της Εκκλησίας (Τι έκανε ο Μητροπολίτης κ.κ.Παύλος;)

Θύμα της κρίσης ο ραδιοσταθμός της Εκκλησίας

Tην άμεση αναστολή της εκπομπής του ραδιοφωνικού σήματος του Σταθμού της Εκκλησίας αποφάσισε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, λόγω της αδυναμίας καλύψεως του ελλείμματός του για το τρέχον έτος.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά την ενημέρωση που είχαν οι συνοδικοί ιεράρχες από τους μητροπολίτες, Χαλκίδος Χρυσόστομο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ και Πατρών Χρυσόστομο, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως Τριμελής Επιτροπή για να συζητήσουν, σήμερα το πρωί, με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό για την ανάγκη μείωσης των μισθολογικών αποδοχών του προσωπικού,προκειμένου να αποφευχθεί οπωσδήποτε η απόλυση εργαζομένων.

Οι αρχιερείς ανέφεραν στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Συνόδου, ότι δεν εμφανίσθηκε κανείς εκπρόσωπος των εργαζομένων κατά την ορισθείσα σημερινή συνάντηση.

Κατόπιν αυτών, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, εξαιτίας των ανελαστικών και πιεστικών οικονομικών δεδομένων, αδυνατεί να συνεχίσει τη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και αποφάσισε την άμεση αναστολή της εκπομπής του σήματός του.

(Βλέπεις τι γίνεται σε τούτη τη ρημάδα Χώρα; Βλέπεις σε ποιούς παρεχώρησαν τα δημόσια αγαθά αναγνώστη; Σε αυτούς που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα. Βλέπεις ποιοι ήταν οι εργαζόμενοι; Oύτε να παρευρεθούν στην συνάντηση η να στείλουν ενα εκπρόσωπο τους.) 

(Τι έκανε ο σεβάσμιος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ.  Παύλος ο οποίος είχε δηλώσει οτι δεν θα κλείσει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας;)

(Και τέλος, εις τους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν υπήρχε και δεν υπάρχει έστω και ένας ''ομοιοπράτων'' του Κυρίου;)

Γλυφάδα Web, Tετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Να μεσολαβήσει ο αξιοσέβαστος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ . Παύλος ώστε να ανατεθεί σε εθελοντές η συνέχιση της λειτουργίας αφιλοκερδώς, και με χορηγούς η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.
Και τέλος, γνωρίζεις οτι πολιτικοί και κόμματα έχουν σε λειτουργία σειρά μέσων, είναι ΝΤΡΟΠΗ τους που δεν κάνουν τίποτα, (όταν γνωρίζεις οτι έκαναν χρήση των αγίων της εκκλησίας ως τηλεοπτικό ντεκόρ, και δήλωναν φανατικοί της Θρησκείας (Γεώργιος Καρατζαφέρης) ώστε να κερδίζουν ψηφοφόρους, να μπούν στο κοινοβούλιο, και να λαμβάνουν απο το σύνολο ώστε να επαυξάνουν τα ιδιοτελή τους αγαθά και μόνο.

Ο Μεγαλύτερος Υποκριτής Κερδίζει Τον Απόλυτο Ευτελισμό Του Πολιτισμού.

Σοβαρή Κοινωνία Και Σοβαροί Πολίτες Της Ελλάδος.

Είναι Σε Τέτοιο Βαθμό Σοβαροί Που Στο Τέλος Η Συνολική Διαμόρφωση Τους Θα Καταλήξει Σε Μονοπώλια Στο Σύνολο Της Επικράτειας Και Σε Οτιδήποτε Υπάρχει. Χωρίς να γνωρίζουν ουσιαστικά τι σημαίνει αυτό για την μετεξέλιξη, και για τους ιδίους, οι αφελείς Νεοέλληνες που επιδιώκουν μια θέση στο ΔΗΜΟΣΙΟ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θύμα της κρίσης ο ραδιοσταθμός της Εκκλησίας (Τι έκανε ο Μητροπολίτης κ.κ.Παύλος;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">