ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Τα αυξανόμενα κρούσματα βίας και εγκληματικότητας, ενόψει και των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, τέθηκαν στο τραπέζι της κυβερνητικής σύσκεψης, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν τίθεται θέμα να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο, ενώ θα υπάρχει κεντρική παρουσία της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη δεν συζητήθηκαν θέματα επιχειρησιακού χαρακτήρα της Αστυνομίας, ωστόσο, οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι θα υπάρχει επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛΑΣ.

Στη σύσκεψη υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, η αναγκαιότητα καταδίκης των εκδηλώσεων βίας από τα κόμματα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τα ΜΜΕ, καθώς, όπως τονίστηκε, τέτοια φαινόμενα υποβαθμίζουν τη Δημοκρατία.

Επιπλέον, επισημάνθηκε η ανάγκη να υπογραμμιστεί ο ενωτικός χαρακτήρας των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου και στο διάστημα που μεσολαβεί ως την επέτειο, θα γίνει προσπάθεια να αναδειχθεί αυτός ο ενωτικός της χαρακτήρας.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, στην οποία μετείχε και ο υπουργός Παιδείας, ακολούθησε σύντομη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Την Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, με αντικείμενο τις εναπομείνασες προαπαιτούμενες ενέργειες, στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">