ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χάρης Καστανίδης: Ιδρύει νεο Κόμμα (Σε λίγο η Ελλάδα θα ''βρωμίσει'' στα κόμματα)

Ιδρύει κόμμα ο Χάρης Καστανίδης

Τι είναι περισσότερο επικερδές στην Ελλάδα ως επιχειρηματική δραστηριότητα με τα λεφτά των Πολιτών;

Σήμερα με δεδομένο το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων λίγο πρίν το κλείσιμο, με 1.000.000 ανέργους που σύντομα θα φτάσουν το 1.500.000 υπάρχουν οι κερδοφόρες επιχειρήσεις που ποτέ δεν βάζουν λουκέτο.

Όσο υπάρχουν Νεοέλληνες που λειτουργούν βλακωδώς η Ελλάδα θα βρωμίσει στα κόμματα, και τους καλοταϊσμένους πολιτικάντηδες, ενω οι πολίτες θα ''ψάχνονται''.

Βέβαια σε μια κοινοβουλευτική ''Δημοκρατία'' μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες κόμματα, εκατομμύρια κόμματα, ο κάθε πολίτης και ενα κόμμα, ώστε να τυνχάνει εκπροσώπησης και να ταϊζεται ο ρεμπεσκές. (Όταν είναι αυταπόδεικτο σήμερα οτι όλοι οι μετέχοντες του κοινοβουλίου εκπροσωπούν το ατομό τους,τους αυλικούς, κόλακες, μισθοφόρους, και οικία πρόσωπα. Καμία σχέση με την εκπροσώπηση όλων των Ελλήνων)

Γλυφάδα Web

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Το σλόγκαν του Ευαγγελόπουλου είναι όλες οι απόψεις στον ΣΚΑΪ, οπότε πέρασε και τη δική μου, η κάνε μερικές γαργάρες και τσίμπα τα χιλιάρικα απο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού με τη συμμετοχή και διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης με σημερινές του δηλώσεις.

Μιλώντας ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου παραδέχθηκε ότι : «ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών που διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, στο νέο κόμμα να συμμετάσχουν και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ είπε ότι δεν γίνονται συζητήσεις με διαγραφέντες βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ο πρώην υπουργός, εμφανίστηκε επικριτικός για τους Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση «έχει τρομακτικούς όρους που οδηγούν τον κόσμο και τη χώρα σε αδιέξοδο».

Σε μια πρώτη περιγραφή της φυσιογνωμίας της νέας προσπάθειας, ο κ. Κστανίδης υπογράμμισε: «Απέναντι στο ναι της τυφλής υποταγής και το καθολικό όχι που δεν προτείνει τίποτα, εμείς διαμορφώνουμε μία ρεαλιστική και ταυτόχρονα ριζοσπαστική λύση εθνικών ισοδυνάμων, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

Και πρόσθεσε:«Δυστυχώς αυτή την ώρα το ΠΑΣΟΚ έχει σφραγιστεί από τη δωρεά της σφραγίδας του κ. Παπανδρέου και του κ. Βενιζέλου, που επέλεξαν να πάνε σε μία δεύτερη δανειακή σύμβαση, που δεν εξυπηρετεί τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, σε μία δεύτερη δανειακή συμφωνία η οποία έχει τρομακτικούς όρους. Είναι απίστευτα αυτά τα οποία έχουμε συμφωνήσει και που οδηγούν σε αδιέξοδο τον κόσμο, οδηγούν σε αδιέξοδο τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για «Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή, την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο. Εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις», τόνισε.

Απέρριψε, τέλος, κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι «ψυχή και διανοία» βρίσκεται εκτός αυτού
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χάρης Καστανίδης: Ιδρύει νεο Κόμμα (Σε λίγο η Ελλάδα θα ''βρωμίσει'' στα κόμματα) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">