ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βόλτα με το ποδήλατο στις γειτονιές της Γλυφάδας

Σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα ποδηλάτου, ομάδα εκπαιδευτών με εμπειρία στο χώρο του ποδηλάτου (αθλητές, γυμναστές) εκπαιδεύουν παιδιά ηλικίας 4-12 ετών ως προς τις βασικές αρχές ασφαλούς κίνησης με το ποδήλατο.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει δύο βασικά στάδια: 

1.  Θεωρητικά μαθήματα για τους βασικούς κανόνες ασφαλείας (χρήση κράνους, βασικά σήματα κυκλοφορίας, σεβασμός στον ΚΟΚ)
2.  Πρακτικά μαθήματα που αποσκοπούν στην εξοικείωση του παιδιού με το ποδήλατο. Οι εκπαιδευτές, παρέχοντας τη βασική υποστήριξη σε κάθε παιδί ξεχωριστά, το βοηθά να κάνει τις πρώτες του «πεταλιές» χωρίς βοηθητικές ρόδες και να αισθανθεί την ασφάλεια και τη χαρά που μια βόλτα με το ποδήλατο μπορεί να δώσει. Στο τέλος του κάθε μαθήματος κάθε παιδί επιβραβεύεται για τη συμμετοχή του με  «Δίπλωμα ποδηλάτη».


Οκτώ χρόνια απο την τελευταία κατάσχεση του Γλυφάδα FM 90,6 ΜΗΖ, και έκτοτε δεν εχει υπάρξει επαναλειτουργία.

Ενημερώθηκαν συνολικά οι δήθεν εκπρόσωποι μας, ώστε να υπάρχει πραγματικά απόδειξη οτι πρόκειται για ανέντιμους καιροσκόπους και δημαγωγούς, οι οποίοι υπηρετούν διαπλεκόμενα, και στηρίζουν τις παρανομίες των κομματικών τους μέσων χειραγώγησης.

Σε καθημερινή βάση υπάρχουν οι αποδείξεις και οι φωνές αυτών που δημόσια εχουν θέσει την πραγματικότητα αυτούσια. Ενα Κράτος απο λαμόγια διευθαρμένους και ανέντιμους, που θέλουν κτήμα τους την εξουσία και μερίδιο του δημοσίου χρήματος, ενω είναι γνωστό το έργο τους, απραξία και υπονομεύσεις στις περιπτώσεις που πρέπει να υπάρξει η δική τους παρέμβαση και μεταρρυθμίσεις που αιτήθηκε επανελλημένα ο πολίτης, ενω είναι γνωστή η στήριξη σε απατεωνιές και παρανομίες των δικών τους κομματικών φερέφωνων, και σε παρανομίες μελών των κομμάτων τους.

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όπου και να ανήκεις οφείλεις να γνωρίζεις τα πεπραγμένα απατεώνων της πολιτικής και κάπηλων κάθε μορφής ουσιαστικής Δημοκρατίας και αξιοκρατίας. (Είναι γνωστό τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα με πολιτευτές καραγκιόζηδες και πολίτες κολλητήρια)

Είναι αυταπόδεικτο οτι μέχρι σήμερα εχουμε να κάνουμε με απατεώνες πολιτευτές, οι οποιοι δεν κάνουν καμία κίνηση μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεις του πολίτη, ενω κάνουν χιλιάδες, καλύπτοντας τεράστιες παρανομίες και απατεωνιές των δικών τους και των χορηγών τους.

Η Ελλάδα απατεώνων, οι οποίοι κλείνουν τους οφθαλμούς στις αιτήσεις του πολίτη ο οποίος αιτείται επι σειρά ετών το πλαίσιο νομιμότητας με δική τους παρέμβαση και μεταρρύθμιση, ενω απο την άλλη συμπράτουν σε τεράστιες παρανομίες και απατεωνιές.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 MONO KATAΣΧΕΣΕΙΣ, ώστε χαφιέδες, διευθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, απατεώνες, κ.α, και συνολικά υπονομευτές της Δημοκρατίας, να εχουν μια θέση σε μια Χώρα που είναι γνωστό που την οδήγησαν, είναι αυταπόδεικτο.

(Άλλωστε κάτι ανάλογο εχει συμβεί σε όλους τους τομείς και σε χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα της αναξιοκρατίας, και πολιτών με αγνωμοσύνη..... και σαφώς απολίτιστων βάση του παραγώμενου αποτελέσματος του παρόντος)

*Υπάρχει τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη απο κορυφαίους Έλληνες, (ειδικά του Εξωτερικού) για το υφιστάμενο βασικό δεδομένο που γίνετε διαχρονικό και παγιώνεται, άρα όσα ακούς απο πολιτευτές άκρατους υποκριτές, είναι φλούδες με το σύνολο των αποδείξεων μέχρι σήμερα.

Και τέλος, λόγω του ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αρέσκονται στη κατανάλωση απο φλούδες, είναι δικαιωμά σου να επιλέξεις εαν και εσυ πρέπει να ''τρώς'' φλούδες αντι του περιεχομένου.

Mιλούν για αδικίες που υφίσταντε στην Ελλάδα και θέλουν μια ευκαιρία ώστε ψηφισμένοι, βολεμένοι, και κοινά αμοιβόμενοι να συνεχίζουν την πλαισίωση,ώστε να κάνουν μεταρρυθμίσεις και να δημιουργήσουν το πλαίσιο που χρειάζεται, όμως ποτέ δεν ενοούν εμένα, το δικό μου μακροχρόνιο ζήτημα και παράλληλα ζήτημα επιβίωσης του Έλληνα Πολίτη που πλήρωσε το μάρμαρο,πρωτοστάτησε ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη που αποδέχονται οι πολίτες και οι πολιτικοί, δέχτηκε διώξεις και κατασχέσεις επανελλημένα απο διευθαρμένους του δημοσίου,υπόδικους για χρηματισμό επανελλημένα, κ.α που χρειάζονται τόμοι γραφής.

(Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς το επιχείρημα του Δημοκρατικού διαλόγου που εχουν ως καραμέλα οι πολιτευόμενοι) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ σε μια χώρα που θέλουν οι φασίστες τον δικό τους μονόλογο; (Πότε ακουσαν έστω μια φορά τα δίκαια αιτήματα των πολιτών που δήθεν εκπροσωπούν;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βόλτα με το ποδήλατο στις γειτονιές της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">