ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Συνέλευση την πέμπτη 29/3 στις 7:30μμ


Η μνημονιακή δοτή συγκυβέρνηση των κομμάτων του δικομματισμού, συνεχίζει την βάρβαρη επίθεσή της σε όλα τα πεδία της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Υλοποιεί με ταχύτατες διαδικασίες το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας.

Επιδιώκει το ξεπούλημα του «Ελληνικού» για την αποπληρωμή των τόκων μόνο τριών μηνών του διεθνούς χρέους της χώρας που δεν δημιούργησε ο λαός και οι εργαζόμενοι. Το θυσιάζει στο βωμό των κερδοσκοπικών «επενδυτικών» συμφερόντων.

Ψήφισε την νέα δανειακή σύμβαση και προετοιμάζει - υλοποιώντας την αντιλαϊκή πολιτική που επιβάλουν οι τοκογλύφοι δανειστές μας, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ - την εφαρμογή μετά τις εκλογές σειρά νέων δυσβάστακτων μέτρων ύψους τουλάχιστο 15 δις € που θα πλήξουν βάναυσα τα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους.

Η Αριστερά πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στους αγώνες που θα δοθούν σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ η συγκρότηση ενός νέου ισχυρού πόλου, ενός μετώπου κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, μιας νέας λαϊκής πλειοψηφίας που θα ανατρέψει αυτές τις κυβερνήσεις και την πολιτική τους. Στον πυρήνα αυτού του μετώπου πρέπει να είναι η Αριστερά, η Αριστερά που παλεύει για να ανατρέψει αυτό το άδικο σύστημα, η Αριστερά που ανοίγει νέους δρόμους προς τον σοσιαλισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την ενωτική του πρόταση γιατί πιστεύει πως απέναντι στον μύθο των νεοφιλελεύθερων μονόδρομων υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο δρόμος της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, ο δρόμος της Αριστεράς.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, σταθερά προσανατολισμένοι στον αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των αντιλαϊκών πολιτικών από όπου και αν εκπορεύονται, οργανώνουν Ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 29/3, στις 7:30μμ, στο ΚΑΠΗ Αγ.Τρύφωνα (οδός Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου – Γλυφάδα).

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάλογες ανησυχίες για το μέλλον αυτού του τόπου, να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευσή μας όπου θα συζητήσουμε την ανάγκη έντασης της αγωνιστικής μας δράσης και της καλύτερης οργάνωσης των παρεμβάσεων μας στην περιοχή ενόψει μάλιστα των προσεχών εκλογών αλλά και των ενωτικών αγώνων που απαιτούνται για την επιτυχή έκβασή του.

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας,
Πέμπτη 29/3, στις 7:30μμ,
στο ΚΑΠΗ Αγ.Τρύφωνα (οδός Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου).
Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ. 6945 754555.

(Τελικά πρέπει να καταλήξετε εαν πράγματι εσείς είσαστε αντίθετα σε μνημονιακές κυβερνήσεις, και σε υποκριτικές πολιτικές ξεπουλήματος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ )

Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα και υπάρχει το διαμορφωμένο παρόν για τους γνωστούς λόγους.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είναι η μετεξέλιξη του ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών (των ερτζιανών), σε διαπλεκόμενα και γνωστούς ομίλους και εφοπλιστές με σειρά μέσων, σαφή καταπάτηση του Συντάγματος, και κάλυψη για τους γνωστούς λόγους απο τα δυο τουλάχιστον κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Η θα υπάρχει υποκρισία, και οτι μας εξυπηρετεί και μας βολεύει, η σαφής άποψη για το σύνολο.

Όταν γνωρίζεις πρέπει να εχεις διαμορφωμένη άποψη.

Ποιά είναι η επίσημη άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, και των μελών του, για το έγκλημα που τέλεσαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;

Zούμε στην ίδια Πόλη και πρέπει να γνωρίζω, διότι εμένα δολοφονούν οι ανέντιμοι και ανεύθυνοι σε μια Χώρα που παγιώθηκε ενα καθεστώς  υποκρισίας και διαφθοράς, και διορισμένων που εχουν σαφή ρόλο του μοιράσματος σε χρηματοδότες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπών.

(Τον πολίτη που δεν είναι απατεώνας, κατέθεσε σύνομα μια απο τις πρώτες Αιτήσεις Ίδρυσης, Εγκατάστασης, και Λειτουργίας, όμως δεν άνηκε σε κανένα .............. κόμμα, ούτε είχε διάθεση για ρουσφέτια, (οπότε δεν υπάρχει ως πολίτης σε ενα μπορδέλο Χώρα) φρόντισαν επανελλημένα να τον διαλύσουν αυτοί που δήθεν προστατεύουν τον πολίτη, και οι άλλοι του υπουργείου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με συνδρομή των διορισμένων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. (διευθαρμένων και υπόδικων για χρηματισμό επανελλημένα )

(Φρόντισαν τη φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη, και συνολικά μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεις στρουθοκαμηλίζουν μέχρι σήμερα.)

Οι απατεώνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε τους ενοχλούν, τους καλύπτουν, και γνωρίζεις αρκετούς των ερτζιανών που συνεχίζουν να λειτουργούν ενω δεν κατέθεσαν ούτε μια αίτηση.

Γλυφάδα Web

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αυτοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη ενω αυτοί ευθύνονται, εσείς;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, και σήμερα έχουμε 2012 και δεν έχουν κάνει το ελάχιστο τα ανδρείκελα εκπρόσωποι του πολίτη μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις.

ΕΧΕΤΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ;

Αλλοι αποδεδειγμένα με το σύνολο των στοιχείων πλήρωσαν το μάρμαρο επανελλημένα, έθεσαν τον θεμέλιο λίθο ώστε να υπάρχει μετεξέλιξη αποδοχής εκατομμυρίων, και μέχρι σήμερα άλλοι λαμβάνουν; (ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, και ψάχνουμε τις εξαιρέσεις)

(Aκόμα και αύριο υποθετικά με μια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνατε εσείς, οτι και οι προκατοχοι σας, ξεπούλημα σε γνωστούς μέλη του κόμματος και χρηματοδότες;)

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ την οποία ο ''Δημοκράτης Αριστερός'' Κουβέλης όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να δώσει. Τολμήστε εσείς στη ΓΛΥΦΑΔΑ.

(Εαν θέλετε το μοντέλο υποκριτικών και ρηχών προσεγγίσεων, καθώς και της λαϊκίζουσας προβολής, η οποία θεωρείται υπευθυνότητα απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου άτομα, η ακόμα διαδικασίες επανάλληψης στερεότυπων τα οποία οδήγησαν στο παρόν, δεν διαφέρεται σε κάτι απο οτι εχει προυπάρξει και υπάρχει.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Συνέλευση την πέμπτη 29/3 στις 7:30μμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">