ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοικτη Επιστολη Βασιλειου Μουλακακη Στα ΜΜΕ Και Μελη Δημοτικου Συμβουλιου Γλυφαδας

Κυρίες και κύριοι συμπολίτες, το επίπεδο σε κάθε κοινωνία διαμορφώνεται απο κοινού και επι ίσοις όροις απο το σύνολο των πολιτών - δημοτών, και με βασική αρχή τα πεπραγμένα των εκπροσώπων που επιλέγονται ώστε να διοικήσουν το σύνολο.

Όταν αποδεδειγμένα αυτοί που επιλέγονται να διοικήσουν υποβαθμίζουν το επίπεδο, είναι άτομα των δυο μέτρων και σταθμών, κουβαλάνε κόμπλεξ τα οποία καθορίζουν την δημόσια δράση τους, δεν καταφέρνουν να δώσουν ίχνος αποδείξεων της δημοκρατικότητας και της καταλληλότητας να είναι δίκαιοι στην άσκηση των καθηκόντων τους, έχουμε τέτοιας μορφής δημοσιογραφία, και σαφώς η όποια προσπάθεια και να γίνει πρός άλλες κατευθύνσεις θα υπονομεύεται και θα συκοφαντείται.

Είναι γνωστό οτι επανελλημένα αιτήθηκα δημόσια ώστε να υπάρξει μέριμνα απο τον δήμο Γλυφάδας και την σημερινή διοίκηση, ώστε απο κοινού δήμος και κάποιοι δημοσιογράφοι και ανθρωποι των Μ.Μ.Ε και του Τύπου να δημιουργήσουμε απο κοινού ενα μέσο αξιοπρεπέστατο το οποίο θα εκφράζει το σύνχρονο μοντέλο ενημέρωσης με πλουραλισμό, πολυφωνία, και χωρίς έλενχο απο καμία διοίκηση. Ενα μέσο των ΔΗΜΟΤΩΝ, και στον απόλυτο έλενχο των δημοτών.

Δεν υπήρξε καμία απολύτως ενέργεια δημάρχου, και σημερινής διοίκησης. (Ολοι εσείς οι δημότες και σύμβουλοι όλων των παρατάξεων επεξεργαστείτε τους λόγους)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Στη συνέχεια αυτούσια η επιστολή ενημέρωσης των δημοτών και εκλεγμένων του Βασίλη Μουλακάκη.

Μεσα απο ενα ντελιριο απαραδεκτων χαρακτηρισμων προς το προσωπο μου, και ενω ολοι γνωριζουν οτι αυτα τα καταπτυστα δημοσιευματα που ειδαν το φως της δημοσιοτητας δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, το δημοσιογραφικο επαγγελμα-λειτουργημα περνα ισως την χειροτερη περιοδο κρισης απο τον γνωστο εκδοτη και δημοσιογραφο στη γλυφαδα κυριο Ζαχαριαδη, εκδοτη του εντυπου τυπου η φωνη του δημοτη, και του ηλεκτρονικου τυπου notia-press.

Υστερα απο την στημενη εις βαρος μου επιχειρηση εκφοβισμου και σπιλωσης της τιμης και αξιοπρεπειας του ονοματος μου και κατ επεκταση της οικογενειας μου, γιατι τολμησα να ζητησω τα αυτονοητα δηλαδη τις διευθυνσεις των συμπολιτων μου με τα δηθεν ονοματα που δημοσιευσε μεσα απο την μαυρη εντυπη εφημεριδα του η φωνη του δημοτη και της μαυρης ηλεκτρονικης ιστοσελιδας του notia press, και τις μετεπειτα απειλες του που ακολουθησαν οτι ξεκινησε ο χορος και οποιος αντεξει, ο κυριος αυτος θα οδηγηθει στις αιθουσες των δικαστηριων να απολογηθει και να τιμωρηθει οπως του αξιζει.

Μαλιστα ειχε το θρασος στο τελος με την ανεντιμη δημοσιογραφια του να υποδειξει οτι αυτος ειναι ο νικητης.

Δηλωνω δημοσια οτι θα ακολουθησει και αγωγη και το ποσο που τυχον θα εκδικασθει θα διατεθει ως δωρεα στισ κοινωνικες υπηρεσιες του δημου για τις ασθενεις ομαδες απορους ανασφαλιστους ανεργους και το δημοτικο κεντρο προληψης της υγειας που ιδρυσαμε προσφατα.

Κατα οσο με αφορα δεν θα σταματησω να λεω τα πραγματα με το ονομα τους να αντιστεκομαι και να μην ενδιδω σε πιεσεις συμφεροντων.

Για τους λογους που προανεφερα ζητω απο ολο τον δημοσιογραφικο κοσμο της πολης να σταθει στο υψος των περιστασεων και να καταδικασει αυτη την καταπτυστη δημοσιογραφια που εκβιαζει καταστασεις προκειμενου να μας κλεισει το στομα.

Ζητω να λαβουν γνωση και να παρουν θεση και ολοι οι αρχηγοι των παραταξεων καθως και ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι ωστε να σταματησουν να υπαρχουν τετοια εκφυλιστικα φαινομενα.

Ζητω επισης απο το δημαρχο γλυφαδας κωστα κοκκορη γιατι ειναι αυτος που ενοιωσε στο πετσι του την δημοσιογραφικη βια και επληγη περισσοτερο απο τα καταπτυστα δημοσιευματα του συγκεκριμενου δημοσιογραφου να παρει θεση για το ποια δημοσιογραφια θελουμε.

Την αμεροληπτη και εντιμη αυτη που θα μας ελεγχει και θα μας κανει κριτικη, η αυτη που εκβιαζει και κατευθυνει προσωπα και καταστασεις;

Θελω να θυμισω και ειναι στη διαθεση των αρμοδιων αρχων πρωτοσελιδο της εφημεριδας η φωνη του δημοτη του εν λογω δημοσιογραφου κυριου ζαχαριαδη που παρουσιαζε το δημαρχο σαν λουλουδι μυρωδατο και ελεγε οτι θα ηταν καταστροφη για την γλυφαδα να γινει δημαρχος ενας τετοιος…. Ανθρωπος.

Αυτος ο κυριος τολμησε ακομα να εμπλεξει και τη συζυγο του δημαρχου δημοσιευοντας οτι δηθεν του ειπε για το δημαρχο οτι εχει τις μπιζνες στο αιμα του.Στο τελος βεβαια καταδικαστηκε για την ανεντιμη δημοσιογραφια του.Ομως το κακο ειχε ηδη γινει αφου ειχε φροντισει να προκαλεσει ηθικη βλαβη στο δημαρχο.

Αγαπητοι μου δημοσιογραφοι της γλυφαδας.
Αγαπητοι αρχηγοι των παραταξεων και δημοτικοι συμβουλοι.
Χτες ηταν ο δημαρχος.
Σημερα εγω.
Αυριο καποιος αλλος.

Μηπως ηρθε η ωρα να δωσουμε ενα τελος σε αυτην την ανανδρη δημοσιογραφια του κιτρινισμου και της σπιλωσης του συγκεκριμενου κυριου, που στοχο εχει να μας εκφοβιζει για να μας κλεισει το στομα, αφου πρωτα εχει φροντισει να προκαλεσει ηθικη βλαβη τοσο σε εμας οσο και στις οικογενειες μας;

Κυριες και κυριοι συναδελφοι,

Εχουν ελθει στα χερια μου και εχω στη διαθεση σας πληθος τετοιων μαυρων καταπτυστων δημοσιευματων του κυριου ζαχαριαδη, και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον ο δημαρχος μας να συνεργαζεται μαζι του και ακομα, πως ειναι δυνατον να τυγχανει της ιδιαιτερης μεταχειρησης του….

Βασιλειος .Γ. Μουλακακης

Μαιευτηρας-χειρουργος-γυναικολογος
Δημοτικος συμβουλος γλυφαδας
Με την παραταξη δυνατη γλυφαδα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοικτη Επιστολη Βασιλειου Μουλακακη Στα ΜΜΕ Και Μελη Δημοτικου Συμβουλιου Γλυφαδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">