ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης χρήζει Ψυχιατρικής παρακολούθησης

Ο Κώστας Κόκκορης κυρίες και κύριοι συνδημότες, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, λόγω της απόλυτα αντικοινωνικής, και αντιδημοκρατικής δημόσιας συμπεριφοράς του, την οποία μπορείτε να δείτε και να κρίνετε.

Αυτό είναι το δεδομένο επίπεδο ενός δημάρχου ο οποίος βάση των πρακτικών του αυταπόδεικτα είναι ακατάλληλος για την θέση που πλαισιώνει, διότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φιμώνει τους άλλους, η απο την δημόσια θέση που του παρείχε το σύνολο, να ανοίγει βεντέτες εκδίκησης δημοτών και συμβούλων.

Παρακολουθείστε προσεκτικά το ΒΙΝΤΕΟ όπως και τις δηλώσεις, και εαν κάποιος η κάποια απο εσάς είναι ψυχίατρος ας κρίνει επιστημονικά την συμπεριφορά του.



Ως δημότης Γλυφάδας, και οχι ως δημοσιογράφος, έχοντας αυτη την προσλαμβάνουσα - όποιος και να έπρατε κάτι ανάλογο - θα εισέπρατε τον χαρακτηρισμό ΦΑΣΙΣΤΑΣ, και ακατάλληλος για την όποια δημόσια θέση, η αξίωμα.

Πράγματι ο σημερινός δήμαρχος εχει φροντίσει αποκλειστικά μόνος του, ώστε να ισοπεδώση την δημόσια εικόνα του - διότι οι δημότες κρίνουν - και αυταπόδεικτα να μην εχει καμία πιθανότητα έστω και υποψηφιότητας στις επόμενες εκλογές στην Γλυφάδα.

Το σύνολο των υποστηρικτών του - της αντιπολίτευσης - στηρίζουν αυτές τις πρακτικές και την λειτουργία του Κώστα Κόκκορη ευελπιστώντας να τον χαντακώσουν ώστε να εχουν κάποιες πιθανότητες στην επόμενη εκλογική διαδικασία. ( να σκεπάζεστε καλά την νύχτα, και με αυτό το πλευρό να κοιμάστε) 

Όσων αφορά τους υπολοίπους αντιπολιτευομένους, πραγματικά λυπάμε για την σιωπηλή στάση που κρατούν διότι τους βολεύει και τους εξυπηρετεί, όμως συμπράτουν στην ισοπέδωση κάθε επιπέδου δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου Γλυφάδας.

Και τέλος όσων αφορά αυτά που γράφονται δημόσια απο μερίδα του τύπου για τσαμπουκά δήμαρχο, κσι σατράπη είναι μπούρδες, έχουμε την περίπτωση ενός απόλυτα ακατάλληλου για αξιώματα και δημόσιες θέσεις ατόμου, χωρίς ίχνος σεβασμού σε δημοκρατικές διαδικασίες, και ψυχασθενούς ο οποίος δεν δέχεται τις απόψεις κανενός άλλου, διότι θεωρεί οτι έχει την αποκλειστικότητα στο οτιδήποτε. (Ουσιαστικά χρήζει ψυχιατρικής ερεύνης, και καλό και χρήσιμο είναι να υπάρξει παρέμβαση των παραταξιακών του ανθρώπων, ώστε να εξεταστεί)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο κάθε ενημερωμένος δημότης μπορεί να κάνει καταμέτρηση τις μέχρι τώρα διαδρομής και ενεργειών του Κώστα Κόκκορη στο αξίωμα του Δημάρχου, που προσβάλουν το σύνολο των δημοτών, και να κρίνει αν θεωρείται κατάλληλος της θέσεων που του παρείχαν.

(Όσοι και όσες ακόμα και σήμερα, και μετά το σύνολο των αρνητικών, αντιδημοκρατικών, και παράνομων ενεργειών του, θεωρούν οτι είναι κατάλληλο άτομο για την συγκεκριμένη θέση, παρέα με αυτόν σε ψυχίατρο και άμεσα) 

*Η δεδομένη υπέρβαση εμού απορρέει απο το μέχρι σήμερα επίπεδο λειτουργίας του ατόμου που έλαβε την λαϊκή εντολή με δημοκρατική διαδικασία, ώστε να διοικήσει με ανάλογο τρόπο.
Απο την στιγμή που υπάρχουν σειρά ενεργειών που αρχικά προσβάλουν εμένα, και στη συνέχεια το σύνολο, αναφαίρετο δικαίωμα να κάνω  σειρά υπερβάσεων μιας στερεότυπης διαδικασίας διαπλεκόμενων σχολών, οι οποίες ουδέποτε με εχουν εκφράσει.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πραγματικά μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετά άτομα απο την θέση Δημάρχου Γλυφάδας, τα οποία δεν πληρούσαν τις απαιτούμενες προδιαγραφές πλαισίωσης και λειτουργίας στα πλαίσια τα θεσμικά και της κοινωνίας. (Αποδεδειγμένα διότι κανείς στη συνέχεια δεν ξαναέβαλε υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος, και κάποιος που το έκανε δεν είχε καμία πιθανότητα.)

ΕΧΕΙ διαμορφωθεί το απόλυτα στημένο απο κομματικό πολιτικό επίπεδο σκηνικό εκλογής Δημάρχου. ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ, απο αυτούς που καταδικάζεται σήμερα οι περισσότεροι.

 (ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)

ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Προφανώς είναι έκδηλο οτι δεν ήταν προετοιμασμένοι κατάλληλα για αυτή τη θέση (είχαν πιεστεί αρκετά) και σε κάποιες περιπτώσεις δεν τους άρμοζε, και για αυτούς τους λόγους δεν μπορούν να λειτουργήσουν με δημοκρατικές διαδικασίες, διότι είναι άτομα των δυο μέτρων και σταθμών, έτοιμα να παρέχουν αναξιοκρατικά το οτιδήποτε και σε οποιουσδήποτε (το έχουν κάνει) αρκεί να έχουν την ελευθερία κινήσεων ώστε να παρανομούν και να καπηλεύονται κάθε δημοκρατική διαδικασία πρός ιδίο όφελος και των παραταξιακών συντρόφων τους.

*Το Ψυχογράφημα παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ, προσφορά του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, και τις επόμενες φορές επώνυμα τα σχόλια σας, διότι οι περισσότεροι σε αυτή τη Πόλη είσαστε άτολμοι, οπαδοί του καναπέ, ενω πληρώνετε τη νύφη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δώστε τέλος σε στημένα σκηνικά στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, εσείς πληρώνετε και θα πληρώνετε.

(Σε πολλές περιπτώσεις καταδικάζετε τα στημένα σε εθνικό επίπεδο και παντού, όσων αφορά τον δήμο Γλυφάδας, τι κάνετε;)

ΚΑΝΕΙΣ απο δαύτους δεν επιθυμεί την αντικειμενική ΑΛΗΘΕΙΑ, ούτε οι δημότες που πληρώνουν τα σπασμένα; (Kαι σε αυτό υπάρχει απόδειξη)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

9 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς, με ποιά ιδιότητα κρίνετε για όλα τα παραπάνω; Μάλλον κρίνετε εξίδίων τα αλλότρια!
    Για πολλούς από μας ο κ. Κόκκορης είναι ακόμα ο καταλληλότερος δήμαρχος σε σχέση με τους άλλους οι οποίοι αντί να συνεργαστούν μαζί του, απλά λοιγουρεύονται τη θέση του δημάρχου και ...φυσικά ακόμα δεν έχουν χωνέψει ότι έχασαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολυ για το σχόλιο σας.

    Ένας δήμαρχος ο οποίος είναι ανοιχτός σε συνεργασία με το σύνολο.. σε καμία περίπτωση δεν φροντίζει να εκδικείται τους δημότες.
    (Εξηγώ, ο κάθε δημότης δικαιούται να ακολουθήσει όποιες τακτικές επιθυμεί όταν διαπιστώνει δυο μέτρα και σταθμά, ένας δήμαρχος με συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο δεν εχει αυτο το δικαίωμα)

    Ο κ. Κόκκορης φρόντισε επιμελώς να καταπατήση τον θεσμικό του ρόλο.
    Δεν σέβεται ούτε θεσμούς, ούτε τους δημότες στη πόλη μας, και αυθαίρετα χωρίς αποδείξεις κανείς δεν γράφει αρνητικά για εκλεγμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αυθόρμητος, ανθρώπινος, αληθινός, καθόλου δήθεν, με καταγωγή που τον τιμά, αυτοδημιούργητος, χωρίς να ήταν ποτέ "το παιδί του μπαμπά", δε βρήκε τίποτα έτοιμο και πάλεψε πολύ όπως και τώρα παλεύει- όσο του επιτρέπουν οι αντίξοες συνθήκες που εκ των πραγμάτων υπάρχουν γι'αυτόν και μπράβο του.
    Όσο για τις αποδείξεις που έχετε, κ.λ.π. σε καμμιά απολύτως περίπτωση δε σας επιτρέπουν να μιλάτε τόσο εριστικά και μάλιστα με την ιδιότητα του ψυχίατρου που υποδείεστε. Άυτό ακριβώς είναι πολύ σημαντικό λάθος ακόμα και για εχθρό μας, ή ακόμα και αν είχατε δίκιο! Στην κοινωνία που ζούμε ιδιαιτέρως θα έπρεπε να κρατάμε μια στάση θετική και να προσπαθούμε όλοι μας να βοηθάμε προς τη σωστή κατεύθυνση και όχι να διαπομπεύουμε τους ανθρώπους οι οποίοι μας εκπροσωπούν, οι οποίοι έχουν εκλεγεί με τον τρόπο που τους παρέχει ο νόμος! Μπορούμε μάλιστα την επόμενη φορά να επιλέξουμε από την αρχή και πάλι να σεβαστούμε το αποτέλεσμα!
    Ασφαλώς βέβαια απέξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν!
    Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν πολύ συχνά κινηθεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο ενημέρωσης και δείχνουν όλα από την αρνητική πλευρά των πραγμάτων, κατά κανόνα πάντοτε θεωρούν την αποψή τους την καλύτερη! Αυτό ειδικά παρατηρούμε στην Ελλάδα, όπου τελικά λειτουργούμε με το εγώ μας και ουδέποτε με το εμείς, γι'αυτό φτάσαμε εκεί που είμαστε!
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο, όλα με τα χέρια μας έγιναν όπως και το συγκεκριμένο blog. (Ποιοι τα βρήκανε έτοιμα και πολλά το γνωρίζουμε)
    Eίπατε μας εκπροσωπούν και εννοείτε τον κ.Κόκκορη;
    Πρός θεού!!! Δεν υπάρχει ίχνος εκπροσώπησης.
    Όσο για τον νόμο που λέτε έγινε χρήση μέχρι να εκλεγούν, στη συνέχεια ο κ.Κόκκορης παρανομεί συνεχώς εις βάρος των δημοτών και εμού προσωπικά.
    Εαν δεν γνωρίζετε τι εχει προηγηθεί μην ομιλείτε, ο κ.Κόκκορης είναι ΛΑΘΟΣ σε οτιδήποτε.

    Σε αντίθεση με εσάς υπογράφω και αναλαμβάνω την ευθύνη.

    Γιάννης Κουρδομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ηταν εντιμος ο ''κυριος''κοκκορης θα ειχε ηδη υποβαλλει την παραιτηση του. αλλα ποιος εχασε το φιλοτιμο του για να το βρει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα να τα παθουν οι Γλυφαδιωτες που τον ψηφισαν τον κοκκορη εμεις ομως που ψηφισαμε το ΜΙΛΤΙΑΔΗ που ειναι ΚΥΡΙΟΣ τι φταιμε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ ΔΙΠΛΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΗΗΗΗΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρεπει να βαλουμε μυαλο οι Γλυφαδιωτες και να μην αφησουμε και την επομενη τετραετια (2014-2018)να παει χαμενη.ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ- ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με εντυπωσιάζει το πως κάποιοι ξέρουν από τώρα τους επόμενους υποψήφιου!!
    Ξέρουν ακόμα πως αυτοί οι υποψήφιοι θα είναι μόνο δύο!!
    Αντί να βαδίζουμε μπροστά θα πάμε προς τα πίσω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης χρήζει Ψυχιατρικής παρακολούθησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">