ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πραγματικό έλλειμα Δημοκρατικών διαδικασιών στη Γλυφάδα


Κυρίες και κύριοι συμπολίτες στη Γλυφάδα, σήμερα ακόμα και ο πλέον δύσπιστος μέχρι εχθές, διαπιστώνει και παράλληλα βιώνει αυτό που επι πολλά χρόνια αποκαλούσα, ουσιαστικό έλλειμα πραγματικής Δημοκρατίας σε εθνικό και ειδικά τοπικό επίπεδο.

Μου είναι αδιάφορο απο την στιγμή που επιλέγω επώνυμα και υπεύθυνα να κάνω μια σειρά δηλώσεων ως κάτοικος Γλυφάδας, τι σχολιασμός γίνετε εν αγνοία μου όσων αφορά τις απόψεις μου οι οποίες αποτελούν αυταπόδεικτα δεδομένα.

Σήμερα και μετά τα οσα συμβαίνουν στην Πόλη μας, απόλυτα ανεύθυνα απο την σημερινή διοίκηση, ακόμα και οι δύσπιστοι, διαπιστώνουν τα δυο μέτρα και σταθμά, και την κατηγοριοποίηση που γίνετε είς βάρος της Δημοκρατίας και του Συντάγματος απο τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη.

Επίσης μου είναι αδιάφορο εαν αρκετοί και αρκετές στην πόλη μας έχουν διαχρονικά μηδενιστική και διφορούμενη νοοτροπία, η σε άλλες των περιπτώσεων πραγματικά ντρέπονται για τις επιλογές που κάναμε, διιότι σε αντίθεση με δεδομένες μορφές  υποκριτικής δημοσιογραφίας, υπάρχει και η έντιμη, ξεκάθαρη, και ειλικρινής, σημειωτέων μη αμοιβόμενη.

Πραγματικά νρέπομαι για την κατάντια που οδήγησαν την Γλυφάδα κάποιοι εγκέφαλοι, διότι δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη εφόδια σεβασμού του ρόλου που έχουν επωμιστεί ως εκλεγμένοι απο δημότες με Συνταγματικά σύνομη διαδικασία, και που καλούνται να υπηρετήσουν σεβόμενοι το Σύνταγμα και την Δημοκρατία.

Η νοοτροπία του κ. Κόκκορη στην περίπτωση της θανούσας κ. Μαλάμη δημοτικής συμβούλου, αποδυκνύει οτι ο κ. Κόκκορης διαχωρίζει και ξεχωρίζει τους δημότες σε προύχοντες της τοπικής κοινωνίας και σε μη.

Αυτό ως αυταπόδεικτη πράξη υποβαθμίζει κάθε έννοια δημοκρατίας και σεβασμού των δημοτών και ψηφοφόρων  της Πόλης μας, βάση όσων ισχύουν Συνταγματικά.

Οι συμπολίτες στην Γλυφάδα ας κρίνουν και ας αξιολογήσουν για πολλοστή φορά τα πεπραγμένα ενος Δημάρχου του παρόντος, και εν έτη 2012, και προσωπικά δεν δίνω μεγαλύτερη συνέχεια, αν και εαν ήμουν πράγματι εμπαθής και άλλα που με έχουν κατηγορήσει κάποιοι σε τοπικό επίπεδο, θα κινούσα νομική διαδικασία για προσβολή των δημοτών Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σημειωτέων οτι σε περιπτώσεις δημοτών που αρκετές δεκαετίες ήταν συνεπής ψηφοφόροι σεβόμενοι το Σύνταγμα και το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο - διότι ο πατέρας μου ψήφισε σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες - και αποδεδειγμένα είχε δημόσια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο (ο Παράσχος Κουρδομένος έθεσε τον θεμέλιο λίθο, και μαζί με άλλους δόμησαν τον Ιερό Ναό Τα Εισόδεια Της Θεοτόκου στην πλατεία Καραισκάκη) δεν δικαιούτε κανείς να είναι των δυο μέτρων και σταθμών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πραγματικό έλλειμα Δημοκρατικών διαδικασιών στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">