ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας τιμά την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας



Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας "Η ΡΩΜΑΝΙΑ", τιμά την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τελώντας την Κυριακή 27 Μαΐου 2012  και ώρα 11:30 π.μ., επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Γενοκτονίας, στα γραφεία του συλλόγου, πλατεία Πόντου (Κονίτσης) - Γλυφάδα.


Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τις αρχές και τους φορείς της πόλης, στο μνημείο της Γενοκτονίας, που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του συλλόγου.
Συνημμένα θα βρείτε σχετική πρόσκληση.

Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες.

(Στην σύνχρονη εποχή και ειδικά στην Γλυφάδα του σήμερα, λαμβάνουν χώρα ανάλογα φαινόμενα μικρότερου εύρους, ομως απο Έλληνες και σε άλλες συνθήκες, οι οποίοι φρόντισαν με κάθε δυνατό τρόπο την φυσική εξόντωση του πρωτεργάτη των FM στην Ελλάδα, και ακόμα και μετά το σύνολο της Ενημέρωσης, υπάρχει καθολικό φαινόμενο υποκρισίας)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 MONO KATAΣXΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ''ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ''
Επιμελώς όλοι αυτοι που δηλώνουν εκρόσωποι, φορείς πολιτισμού, κ.α. συνολικά εκφεύγουν, υποβαθμίζουν, υπονομεύουν, ώστε να μην υπάρξει ανάληψη ευθυνών.

 (Το σύνολο των υπονομεύσεων με δόλο σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα κατά εμού είναι πρωτόγνωρο διεθνώς)

Πρέπει αυτοι οι ανάλγητοι καρακλοκένταυροι στους οποίους εξασφαλίσαμε θέσεις πλαισίωσης και μισθούς με συγκεκριμένο ρόλο (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ) να διαπιστώσουν οτι απεβίωσε ο δημότης ώστε να υπάρξει περισσότερη υποκρισία απο την πλευρά τους, και οτι δήθεν δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, η δεν είναι ενημερωμένοι;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας τιμά την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">