ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Oμαδική δηλητηρίαση της ομάδας στην Ζάκυνθο


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς και οι άνθρωποι από το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της Π.Α.Ε, προσβλήθηκαν από τροφική δηλητηρίαση στην Ζάκυνθο.

Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό την ώρα άφιξης της ομάδας μας στο γήπεδο της Ζακύνθου, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν σημάδια αδιαθεσίας.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού Ζάκυνθος – Α.Ο Γλυφάδας το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά εξακολουθούσε να συμβαίνει κατά την διάρκεια του αγώνα, με τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να σταθούν στον πάγκο και αυτούς που αγωνίζονταν να είναι νωχελικοί και να μην αποδίδουν.

Στην συνέχεια, καθώς η αποστολή αποχώρησε από το νησί της Ζακύνθου, οι ποδοσφαιριστές μας είχαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης με πολλούς από αυτούς να ζαλίζονται, να κάνουν εμετό και να χρειάζονται τουαλέτα κατά την διάρκεια της επιστροφής του ταξιδιού που κράτησε 6 ώρες από την Κυλλήνη, λόγων των συνεχόμενων στάσεων του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή!

Σήμερα πολλοί ποδοσφαιριστές μας είναι κλινήρεις και δέχθηκαν ιατρική περίθαλψη, ενώ ακόμα δεν έχει συνέλθει το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής.

Το συμβάν, που μόνο τυχαίο δεν μοιάζει, ερευνάται από τον ιατρό και αντιπρόεδρο της ομάδας μας, κύριο Ευάγγελο Ασλανίδη, με εξετάσεις ώστε να βρεθεί από πού προήλθε το μικρόβιο.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη ελλιπής λόγω του παραπάνω προβλήματος.

zakynthos_glyfada_megalh_9

Ακόμα μια σοβαρή απώλεια βαθμών για την ομάδα μας, αυτή την φορά σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «τελικός» στο νησί της Ζακύνθου με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Η Ζάκυνθος φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο και να μπει δυναμικά στο κόλπο των play off ανόδου για την Football League, και στο 30ο λεπτό του αγώνα ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.


Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να ξεπεράσουν το σοκ και να γυρίσουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, έτσι μετά από μια επέλαση του Κόκκαλη στο 56ο λεπτό στην περιοχή της Ζακύνθου ο αριστερός χαφ κέρδισε ένα καθαρό πέναλτι το οποίο εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Καραχάλιος.


Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με φάσεις και από τις δυο ομάδες, όμως η ομάδα της Ζακύνθου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 74ο λεπτό του παιχνιδιού και να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με την ομάδα του Πανηλειακού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Αθ. Γεωργίου, Σ. Γεωργίου (90+2' Νεοφύτου), Χαρτσιάς, Καλλιβωκάς, Διαμαντόπουλος, Κωστάκης, Λιβέρης (46' λ.τ Τεπετός), Κυπαρίσσης, Στρατομήτρος, Κόντι (78' Τσάνης), Σαμαράς.

ΑΟ Γλυφάδας (Μουράτ Σεροπιάν): Χώνος, Πετρόπουλος, Ανδρίκος (Στρατάκης 70’), Παραράς, Ταραλίδης (46' Καραχάλιος), Τσιάτσιος, Τριανταφύλλου, Βασιλόγιαννης, Καζάντζης, Κόκκαλης, Παπαδήμας.


*Αναδημοσίευση του 2012, αναφέροντας ότι εμείς στη Γλυφάδα δεν έχουμε ομάδα, έχει ο κ.Ρέστης, όπως και ραδιοτηλεοράσεις που υπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο από τις κυβερνήσεις σας. Εμείς πολύ απλά έχουμε την Ελληνικότητα, το copyright για όσα ακολούθησαν από κλέφτες ιδεών, και την σφραγίδα της δημοκρατίας που έχετε καταργήσει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oμαδική δηλητηρίαση της ομάδας στην Ζάκυνθο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">