ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόσο ανεύθυνοι είσαστε, και πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ;



ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαββάτο, 2 Ιουνίου 2012

Σήμερα υπάρχει ενα ερώτημα πρός την σημερινή διοίκηση, τον Δήμαρχο, και το σύνολο των διοικούντων:

Πόσο ανεύθυνοι είσαστε, και πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

Μετά απο δυο συναπτά χρόνια διοίκησης Κώστα Κόκκορη, και χωρίς καμία ενόχληση απο τον δημότη της Πόλης με το μεγαλύτερο και διαχρονικό πρόβλημα (ώστε να γίνει αντιληπτό απο το σύνολο των δημοτών μιας Πόλης με απόλυτο έλλειμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και κατ΄ επέκταση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ποιας νοοτροπίας είναι ο δημότης που εχει υπονομευτεί επανελλημένα απο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ, και ο οποίος συνέδραμε υπερ της εκλογής τους)

Ακόμα και σήμερα και με το σύνολο των δεδομένων καθολικών φαινομένων Ρουσφετιού και Αναξιοκρατίας, θεώρησα σκόπιμο να διαπιστώσουν όλοι σε τοπικό επίπεδο, οτι ο δημότης με το μεγαλύτερο πρόβλημα έδωσε την πίστωση χρόνου, ώστε μια διοίκηση του παρόντος όπως και ο Δήμαρχος, να έχουν το σύνολο του χρόνου να ασχοληθούν με τα λεγώμενα μεγάλα προβλήματα, η τοπικά ζητήματα ενω τους ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ επανελλημένα ώστε ο κάθε δύσπιστος σε τοπικό επίπεδο να γνωρίζει την λειτουργία τους, όπως και τα πεπραγμένα τους.

Πόσο ανεύθυνοι, και πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είσαστε κυρίες και κύριοι της σημερινής διοίκησης, οταν έχετε το σύνολο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, και ολη την πίστωση χρόνου απο τον δημότη που μέχρι σήμερα σε αντίθεση σχεδόν του συνόλου άλλων δεν σας ενόχλησε, ώστε σε οτιδήποτε υφίστατε σε τοπικό επίπεδο να είσαστε αυταπόδεικτα των δυο μέτρων και σταθμών;

Κάντε κλίκ ωστε να διαβάσετε καθαρά την απόφαση.

Eπανελλημένα εχουν υπάρξει δαπάνες και διάθεση υπέρ συνδρομών σε τοπικές εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε, όμως πουθενά δεν αποσαφηνίζεται ποιοι λαμβάνουν αυτα τα χρήματα.

Ποιός οι ποιοι αποφασίζουν σε ποιους πρέπει να χορηγούνται τα χρημάτα του συνόλου, και με ποια δημοκρατική μεθοδολογία κ. Κόκκορη και κ. Λυγνού;


Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε όλους τους τομείς, διότι ο κάθε δημότης (ακόμα και σύμβουλος) διαβάζοντας στο διαδύκτιο κάποιες αποφάσεις στις οποίες δεν ήταν παρόν, Θεωρεί οτι τα χρήματα που πιστώνονται διανείμονται με σύνομη και δημοκρατική διαδικασία και επι ίσοις όροις στο σύνολο των Μ.Μ.Ε. (Σας πληροφορώ οτι ενω ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB υπήρχε τουλάχιστον ενα χρόνο πρίν απο το σύνολο αυτών που παρουσιάζουν ως τοπικά ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε Γλυφάδας δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα ούτε ενα ευρώ) 

Καλούντε συνολικά οι αντιπολιτευόμενοι, και όσοι σύμβουλοι θεωρούν οτι πρέπει να ισχύει το ελάχιστο της διαφάνειας και των δημοκρατικών διαδικασιών, να ζητήσουν και να παρέχουν στο σύνολο των τοπικών Μ.Μ.Ε, τα στοιχεία αυτών που μέχρι σήμερα παίρνουν τα χρήματα όλων των δημοτών, και που πιστώνονται και με τις αποφάσεις ειδικά ΛΥΓΝΟΥ, ΚΟΚΚΟΡΗ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Είναι υποχρέωση των εκλεγμένων να παρέχουν την διαφάνεια για σωστή ενημέρωση των δημοτών. (Σε αντίθετη περίπτωση θα βγάλω εγω τα στοιχεία, όμως θα καταδικάσω το σύνολο της αντιπολίτευσης)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόσο ανεύθυνοι είσαστε, και πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">