ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σου εξηγώ γιατι ο Κώστας Κόκκορης είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ στη διοίκηση της ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Όταν κάποιος εχει πληρώσει επανελλημένα το τίμημα διότι δεν έγινε κομματόσκυλο και δεν εντάχθηκε σε κανένα κόμμα, ώστε να υπάρχουν τα δεδομένα ανταλλάγματα αναξιοκρατίας (Το παρόν της Ελλάδας) βρίσκεται υπεράνω όλων των υπολοίπων ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ η μη.

Χωρίς ίχνος εγωκεντρισμών που δεν αρμόζουν σε άτομα που έχουν δώσει εξετάσεις, ενω σκόπιμα υπονομεύονται η συκοφαντούνται απο τους οπαδούς της αναξιοκρατίας και παράλληλα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, εχω την συνολική εικόνα κατοίκων μιας Πόλης που σκόπιμα και μεθοδευμένα ακολουθόντας τακτικές ισοπέδωσης κάθε έννοιας αξιοκρατίας και δημοκρατίας, υποβαθμίζουν και υπονομεύουν είτε ηθελημένα σε κάποιες περιπτώσεις, είτε εν πλήρη αγνοία σε άλλες, κάθε έννοια ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και κατ' επέκταση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ουσιαστικές επιπτώσεις και στη δική τους μετεξέλιξη, όπως και του συνόλου, ουσιαστικά της ΠΟΛΗΣ μας.

Τα τοπικά λαμόγια γνωρίζοντας τι εστί αξιοκρατία, δημοκρατία, και δίκαιο, εχουν κάνει όσες περισσότερες ενέργειες ισοπέδωσης σκόπιμα ώστε εν την παρόδο του χρόνου, στην συνείδηση του κάθε δημότη πολίτη, να υπάρχει μια φθίνουσα πορεία - θα μπορούσα να πω καθολικά ισοπεδωτική - η οποία στη συνέχεια μένει στάσιμη χωρίς να μπορεί ο κάθε δημότης - πολίτης να αναγνωρίζει πλέον τι εστί κατάλληλο, η τι είναι ακατάλληλο.

Αυτές οι μεθοδευμένες ενέργειες επι μακρόν και ειδικά της κομματοκρατίας  (Ανάλγητων, Διευθαρμένων, και Απατεώνων) η οποία εισχωρεί σε κάθε τοπική κοινωνία ώστε να αλλοιώνει κάθε πραγματικό και ουσιαστικό επίπεδο δομής της τοπικής κοινωνίας, οδήγησαν σταδιακά τον κάθε δημότη - πολίτη στο παρόν, το οποίο ουδείς μπορεί να αμφισβητίσει.

Σε μια παρούσα φάση που αποδεδειγμένα Κάπηλοι, χωρίς Εντοπιότητα, και χωρίς αυταπόδεικτα επίπεδο Δημοκρατικό και Αξιών (ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΩΝ) να τυνχάνουν στήριξης κομματικών μηχανισμών σε συνεργασία με διαπλεκόμενα συμφέροντα επιχειρηματιών, σχεδιάζοντας την εξαφάνιση κάθε δομημένης μορφής ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που είναι το κοινό χαρακτηριστικό και γνώρισμα της κάθε τοπικής κοινωνίας.

(Εαν πρέπει σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρένθεση, ώστε να αποσαφηνιστεί απόλυτα το οτι αυταπόδεικτα ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΜΕ (Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ) απο ανεύθυνους πολιτευομένους που μόνο ΠΡΟΔΟΤΕΣ μπορούν να χαρακτηρίζονται. Απο την στιγμή που ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΜΕ αυταπόδεικτα (ΥΠΟΝΟΜΕΎΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

Ποιός σε τοπικό επίπεδο, ο οποίος τουλάχιστον εχει το στοιχειώδες πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο, δέχεται οτι αυτό δεν είναι η αντικειμενική πραγματικότητα (Η ΑΛΗΘΕΙΑ) και υπάρχει το οτιδήποτε άλλο που μπορεί να αντιπαραθέσει ως βασικό επιχείρημα;

Μπορεί ο ίδιος ο Κόκκορης και η παρέα του να αντιπαρατεθεί με λογικά επιχειρήματα;
(Όποιος δεν είναι Μαυρογιαλούρος αύριο θα αποδείξει οτι μπορεί να εφαρμόζεται ενα στοιχειώδες επίπεδο σεβασμού σε Δημοκρατικές διαδικασίες, στο πρόσωπο του συνόλου των δημοτών... όπου και εαν ανήκουν, η δεν ανήκουν πολιτικά) Αυτό που μέχρι σήμερα δεν υφίστατε διότι τα λαμόγια ακολουθούν επιλεκτικές διαδικασίες χρηματοδότησης σε αυτούς που τους λιβανίζουν, και οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν η δεν υπήρχαν.

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ συν όλων των άλλων.

Εαν εχει τις δυνατότητες και μπορεί... ας το πράξει. (Διότι ο κάθε Κόκκορης και μέλος κομμάτων πλαισιώνει αναξιοκρατικά, και σε καμία περίπτωση βάση των προσωπικών δυνατοτήτων)

Αυτοί λοιπόν  αυταπόδεικτα πλαισιώνουν αναξιοκρατικά βάση του ισχύοντος κατάπτυστου μοντέλου, ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, που ισοπέδωσαν έστω και τα στοιχειώδη που αποτελούν την δομή αυτούσιου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ των τοπικών κοινωνιών, ώστε να νέμονται, να καπηλεύονται, και να ληστεύουν το κοινωνικό σύνολο, φυσικά με το προσωπείο του ΦΑΣΙΣΤΑ εντός του Δημαρχείου, και το προσωπείο του ευαισθητοποιημένου ΔΗΜΟΣΙΑ.

Δεν υπάρχει και ''δεν παίζει'' άλλη οδός σε αναξιοκρατικά λαμβάνοντες ώστε να επιβληθούν στους υπολοίπους εκλεγμένους, υπονομεύοντας απο κοινού με κάποια σκουλήκια απο δαύτους (και γνωρίζουν οι δημότες σήμερα ποιοι είναι) και τους ΔΗΜΟΤΕΣ που τους παρείχαν την εντολή.

Το θέμα είναι οτι προσωπικά δεν μπορεί να μου επιβληθεί κανένας και ΤΙΠΟΤΑ, και οι ημέρες των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ λιγοστεύουν.

Ας γίνει συνείδηση σε κάθε συμπολίτη στη Γλυφάδα, σε κάθε Γλυφαδιώτη και Γλυφαδιώτισσα, εαν πραγματικά σήμερα υπάρχει διάθεση απεμπλοκής απο μασκαράδες και αυταπόδεικτα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο κάθε άνθρωπος εχει τον δικό του τρόπο η μέθοδο να εκφράζεται, και προσωπικά τον ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΕΡΟ, άρα είναι απορίας άξιο ποια λαμόγια προσπαθούν σκόπιμα να περάσουν οτι δεν γνωρίζουν, η δεν καταλαβαίνουν τουλάχιστον τα αυταπόδεικτα.

Και τέλος, ο κ. Κόκκορης εχει την δυνατότητα σήμερα ως δήμαρχος της Γλυφάδας και αμοιβόμενος, με τα χρήματα του συνόλου (και τα δικά μου) και με έμμισθους δικηγόρους με τα χρηματα όλων, να μου κάνει μια μήνυση και να ζητήσει οτι θέλει. (Όμως εγω θα αποδείξω οτι σκόπιμα και με δόλο σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν διαδικασίες υπονομεύσεων και δυο μέτρων και σταθμών.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σου εξηγώ γιατι ο Κώστας Κόκκορης είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ στη διοίκηση της ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">