ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης: Eρώτηση στη Βουλή σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας των ΜΜΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΕΜΠΤΗ, 12 Ιουλίου 2012
Eρώτηση στη Βουλή σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας των ΜΜΕ κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης.


Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης, τον αρμόδιο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπουργό, αλλά και τον υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους υπουργούς να ενημερώσουν τη Βουλή αν δύνανται ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, καταδικασμένοι ανεκκλήτως για κακουργηματικές πράξεις, να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, οι οποίες αποτελούν δημόσιο αγαθό. 


Ο κ. Παναγούλης ζητεί επίσης από τους αρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν στη Βουλή λεπτομερή στοιχεία για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί την τελευταία τριετία στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, ποια είναι τα οφειλόμενα ποσά των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και ποια νόμιμα μέτρα θα ληφθούν στις περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών.


ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ο κ. Παναγούλης ως γλυφαδιώτης και συμπολίτης εχει υποχρέωση να καταθέσει ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό του παρόντος, και το σύνολο των κομμάτων που είχαν την διακυβέρνηση των τελευταίων τετραετιών, για ποιούς λόγους συγκεκριμένα ίσχυε και ισχύει η πολιτική των δυο μέτρων και σταθμών.

Συγκεκριμένα, με ποιο σκεπτικό η πολιτεία και οι διορισμένοι πολιτικών  ''παρέχουν'' σειρά δημοσίων αγαθών  σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αρνούνται δημόσια κάθε εμπλοκή με Μ.Μ.Ε, και η πολιτική ηγεσία καθώς και η δικαιοσύνη συγκαλύπτει αυτούς που δηλώνουν οτι δεν εχουν ΜΜΕ και καμία σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, και απο την άλλη οι ίδιοι πολιτικοί, διορισμένοι, και μετέχοντες της δικαιοσύνης αντί να πράξουν ως όφειλαν σε πολίτες που πρωτοστάτησαν και κατέθεσαν τις πρώτες αιτήσεις για ίδρυση και λειτουργία, έχουμε μόνο τις δεδομένες διώξεις και κατασχέσεις επανελλημένα;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,


Γιάννης Κουρδομένος


ΥΓ: Στάθη, η θα υπάρχει δημόσια και ξεκάθαρα απο τον χώρο της αριστεράς η αλήθεια αυτούσια, και μέριμνα ώστε να υπάρξει αδειοδότηση σε αυτούς που κατέθεσαν πρώτοι αιτήσεις εδω και 23 χρόνια, και συγκεκριμένα σε εμένα οι αλήτες υπηρέτες της διαπλοκής έκαναν επανελλημένα διώξεις και κατασχέσεις με στόχο την φυσική μου εξόντωση, η συντηρείτε ολοι την διαπλοκή και ο κόσμος αντιλαμβάνεται με επάρκεια την πολιτική αλητεία. (Βάση όσων εχουν τελεστεί απο αλήτες και υπηρέτες της διαπλοκής (μετεχοντές του συνόλου των εξουσιών) μονομερός και ειδικά στη Γλυφάδα) 

(Εχουν πάει να κάνουν ΕΡΕΥΝΑ, διώξεις και κατασχέσεις σε αυτούς που δηλώνουν οτι δεν έχουν κανένα ΜΜΕ, οι ίδιοι μετέχοντες;)

(Εχουν υπογράψει οι διορισμένοι σε ΕΣΡ και ΕΕΤΤ να διώκονται συγκεριμένα κάποιοι ενω συγκαλύπτουν τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων;)

Συμπολίτες στη Γλυφάδα, είναι δεδομένη η πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ, και το ξεπούλημα με το αζημίωτο των δημοσίων αγαθών σε συγκεριμένους με την στήριξη πολιτικών και κομμάτων. (Στα αυταπόδεικτα δεν χωράει αμφισβήτιση)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης: Eρώτηση στη Βουλή σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας των ΜΜΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">