ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεκαπενταύγουστο τους έπιασε η κάψα για την αγορά των οικοπέδων στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 Αυγούστου 2012.


Βρήκαν την ευκαιρία σε μια περίοδο που οι περισσότεροι δημότες Γλυφάδας είτε λείπουν σε διαποπές, είτε τα ενδιαφέροντα είναι σε ''άλλα ζητήματα'' να περάσουν στην οικονομική επιτροπή 13 Aυγούστου........ 


1.Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.463.038,00 ευρώ για την απευθείας αγορά ακινήτου– οικοπέδου, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ. αρ. 97/14999/26.3.2012 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.316.456,00 ευρώ για την απευθείας αγορά ακινήτου– οικοπέδου, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ. αρ. 98/15013/26.3.2012 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.


Η συγκεκριμένη ενέργεια αυτούσια θυμίζει τακτικές που έχουν καταδικάσει οι πολίτες, με τρείς και ο κούκος τέτοια περίοδο στο κοινοβούλιο, που πέρναγαν κάποια σημαντικά ζητήματα εν πλήρη αγνοία των περισσοτέρων πολιτών.

Προσωπικά καταδικάζω την ενέργεια της σημερινής διοίκησης η οποία όφειλε το συγκεριμένο ζήτημα που πολυ εχει αποσχολήσει τον τύπο και τους δημότες, να περάσει τον Σεπτέμβριο ώστε να λάβουν γνώση συνολικά οι δημότες Γλυφάδας.

Να αναβληθεί η ψήφιση για το ζήτημα των δυο οικοπέδων Παπαδημητρίου, και το θέμα να έρθει σε συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου με το σύνολο των δημοτών και συμβούλων παρόντες στη πόλη της Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

Y.Γ: Ανοιχτά και ξεκάθαρα ενημερώνω για τον δόλο που υφίστατε στην εν λόγω ενέργεια της διοικήσεως, και πραγματικά λυπάμε για την κατάντια που εχει περιπέσει η Γλυφάδα.... αρχικά απο τους μετέχοντες της διοικήσεως που επ ουδενί εκφράζουν τον δημότη της πόλης, και στη συνέχεια απο μια διαλυμένη τοπική κοινωνία χωρίς βασικές δομές και αντίληψη του ρόλου που έχουν. (Και φυσικά όταν ξεκάθαρα τους κατονομάσεις απολίτιστους βάση των αυταπόδεικτων, ενοχλούνται, αποστρέφονται, στρουθοκαμηλίζουν, και ''δεν καταλαβαίνουν'' !!!)

Θα καταλάβουν όμως τον Σεπτέμβριο ΣΙΓΟΥΡΑ.... όταν οι ίδιοι θα κληθούν επίσημα και σύνομα ώστε να υπάρχει δεδομένα η αντιμετώπηση και οι πρακτικές των ιδίων ατόμων, και συγκεκριμένα της Παπαδημητρίου και του Κόκκορη, όπως και των υπολοίπων, διότι προσωπικά επιλέγω τον κατάλληλο χρόνο, και σαφώς οχι εν μέσω δεκαπενταυγουστου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεκαπενταύγουστο τους έπιασε η κάψα για την αγορά των οικοπέδων στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">