ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόσα σάρωθρα καθαρισμού των οδών έχεις κ.Κόκκορη στη Γλυφάδα;

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 Αυγούστου 2012.

Σε περιόδους που υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρων αγοράς δυο οικοπέδων έναντι 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ απο τον δήμο Γλυφάδας, που αρχικά η υποχρέωση του  είναι η καθαριότητα της πόλης, θέτω το ερώτημα γιατί η Γλυφάδα είναι μέσα στη Βρώμα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας της διαλυμένης πόλεως, ας ενημέρωσει τους συμπολίτες μας  πόσα  σάρωθρα καθαρισμού των οδών υπάρχουν στη Γλυφάδα, ποιές οδους αποκλειστικά καθαρίζουν, και γιατί στις περισσότερες οδούς που είναι μέσα στη ΒΡΩΜΑ δεν εχει περάσει ποτέ σάρωθρο καθαρισμού;

To μόνο που διαπιστώνουμε επι πολλά χρόνια... είναι η συνεχώς αυξανόμενη διάλυση του συνόλου των βασικών δομών που πρέπει να υφίσταντε σε μια πολιτισμένη τοπική κοινωνία.

Αρκετοί θέλουν την εκλογή τους, όμως αμέσως μετά γίνοντε καίσαρες στη θέση του καίσαρα που είναι ο δημότης, ο οποίος είναι συνεπής έναντι του δήμου και όλων, με τραγική ασυνέπεια και του δήμου και των εκλεγμένων. (Το οτι δεν δίνετε σχεδόν καμία απάντηση απο πλευράς εκλεγμένων σε σειρά ζητημάτων, οι δημότες το μεταφράζουν με συγκεκριμένο τρόπο. οπότε να μην υπάρχει ίχνος δυσαρέσκειας.)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εγω θα δίνω αποδείξεις σε πολλούς τομείς, την στιγμή που δεδομένα υπάρχει αυταπόδεικτα η ακαταλληλότητα αυτών που ζήτησαν την εκλογή τους. (Δεν υπάρχουν δυο Γλυφάδες, οι δημότες δυο κατηγοριών, διότι ολοι πληρώνουν ακριβώς το ίδιο)

Τώρα εαν βλακωδώς σκεπτόμενοι ακόμα και σήμερα υπάρχουν συμπολίτες μας που θεωρούν οτι πρέπει να φροντίζουν την βιτρίνα, ας βάλουν περικεφαλαία.............., και να είναι υπηρήφανοι για τις επιλογές αυτών που συνεχίζουν πολιτικές ξεπερασμένες και απορριπτέες. (Προφανώς κάποιοι κύριοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες καθαρισμού των οδών σε φυσικά φαινόμενα όπως η βροχή)




Δεν θα βρέξει κάποια στιγμή αρκετά; (Θα καθαρίσουνε οι δρόμοι !!!) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόσα σάρωθρα καθαρισμού των οδών έχεις κ.Κόκκορη στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">