ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Γλυφάδας οφείλει να ενημερώσει τους δημότες

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ,1 Σεπτέμβρη 2012.

Όταν υπάρχουν σειρά ενεργειών προσφυγής στη Δικαιοσύνη και τους αρμοδίους της δημόσιας διοίκησης, ο δήμαρχος ως φυσικός προϊστάμενος της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, οφείλει να ενημερώσει κατατοπιστικά το σύνολο των δημοτών.

Επίσης όταν έχουμε μια λιτή ανακοίνωση απο δημοτικό σύμβουλο υπέρ των αποφάσεων της διοικήσεως, πρέπει να δίνονται παράλληλα και τα στοιχεία τεκμηριωμένα.
Δεν αρκεί ενα σχόλιο απο δημοτικό σύμβουλο χωρίς να δίνονται επίσημα και δημόσια στοιχεία που να τεκμηριώνουν το ορθό των επιλογών της θέσεως της διοικήσεως και του δημάρχου.

Στο σύνολο των δεδομένων καταγγελιών οι οποίες γίνονται απο διαφορετικούς χώρους και με τεκμηρίωση, έχουμε μόνο ενα σχόλιο δημοτικού συμβούλου και συγκεκριμένα του κ. Φώτη Μπενέτου.

Συγκεκριμένα η φράση ως απάντηση του κυρίου Μπενέτου που δημοσιοποίησα είναι:  Κίτρινη ενημέρωση ο ρόλος της αντιπολίτευσης στην αγορά του αιώνα στον Δήμο Γλυφάδας.

Προσωπικά δεν εχω κανένα λόγο να αμφισβητώ τις απόψεις της μίας η άλλης πλευράς, όμως πρέπει να υπάρξει τεκμηριωμένα ανάλογη ενέργεια αυτών που καταγγέλουν με το σύνολο των στοιχείων αμφισβήτισης όσων καταγγέλουν.

Καλό είναι ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπέγραψαν και φρόντισαν την εκταμίευση του ποσού δεκαπενταύγουστο, να πράξουν ανάλογα αυτών που καταγγέλουν με δημοσιοποίηση των δικών τους θέσεων και πλήρη στοιχεία.

Ο δήμαρχος εχει στη διαθεσή του τα πλήρη στοιχεία όλων εμάς. Να μας καλέσει την Δευτέρα, η την Τρίτη, ώστε να εκθέσει τις απόψεις του και το σύνολο των στοιχείων που εχει θεωρώντας σημαντική επένδυση την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και να ενημερωθούν συνολικά οι δημότες ώστε να μη πλανώνται σκιές και ερωτηματικά, ούτε να υπάρχει χώρος για κιτρινισμό που ειπώθηκε. (Η αντιστροφή μίας συγκεκριμένης διαμορφούμενης εικόνας είναι εξαρτώμενη των επιλογών και ενεργειών όλων των εμπλεκομένων, όπως και ο χώρος για μονομερείς διαστάσεις και έκταση ενός ζητήματος δίνεται απο τα πεπρεγμένα η την αδράνεια των συμμετεχόντων αρμοδίων)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όλοι γνωρίζουμε τι εστί ορθό ως ενέργεια, και τι κατευθυνόμενο, οπότε το ορθό απο πλευράς διοικήσεως είναι η ενημέρωση του συνόλου με συγκεκριμένη διαδικασία απο πλευράς δήμου Γλυφάδας. (Τουλάχιστον σε σημαντικά ζητήματα πρέπει να ακολουθείται μια δημόσια διαδικασία ενημέρωσης του συνόλου)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Γλυφάδας οφείλει να ενημερώσει τους δημότες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">