ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ,8 Σεπτέμβρη 2012.

Η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας μπορεί και αναγνωρίζει ποιοι γίνονται συντελεστές κακώς κειμένων, αρνητικών σχολιασμών, και υποβαθμίζουν την γενική εικόνα της Πόλης μας.

Στη συνείδηση αρκετών συμπολιτών μας, ακόμα και των φιλοπαραταξιακών του κ.Κόκκορη, εχει καταδικαστεί το μοντέλο ενημέρωσης που προσπαθούν και λανσάρουν στη Γλυφάδα.

Γνωρίζω οτι ο κόσμος αηδίασε.... και επιθυμεί ενα τοπικό μοντέλο ενημέρωσης χωρίς την εμπλοκή όσων υποβαθμίζουν με λάσπη και συγκεκριμένο μοτίβο που επαναλλαμβάνεται την κοινή λογική των δημοτών.

Οι δημότες έθεσαν το συγκεκριμένο ρητό αυτούσια, το άκουσα, το είδα, σχολιάζεται σε κύκλους τοπικούς, και χωρίς προσωπικά να περάσω σε λεπτομέρειες που γνωρίζουν σχεδόν όλοι, παραθέτω μόνο την *ρήση.

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι. 
( Γλυφάδα 2012,  ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και οι δημότες κρίνουν)

Προσωπικά πέρασα μια δημόσια άποψη και στη συνέχεια αίτημα - αίτηση - ως δημότης Γλυφάδας για το μοντέλο Ενημέρωσης που χρειάζεται η τοπική κοινωνία, ώστε να απεμπλακούμε απο λαϊκισμούς, ακρότητες, λασπολογία, συκοφάντιση, και άλλα γνωστά τα οποία ενω δεν παράγουν τίποτα ωφέλιμο στο σύνολο, κάποιοι τα συντηρούν ώστε να ζημιώνουν όλοι  και η γενική εικόνα του επιπέδου της τοπικής μας κοινωνίας. (Οι τοπικοί φορείς, οι παρατάξεις, και οι δημότες θεωρώ οτι έχουν επάρκεια δυνατοτήτων ορθής κρίσης)

Πιστεύω όπως και ενα μεγάλο τμήμα συμπολιτών μας ότι όσοι φροντίζουν σε όλους τους τομείς την αναβάθμιση και την πρόοδο μακροπρόθεσμα αποκομίζουν οφέλη. 'Οσοι στήνουν και σκηνοθετούν διαχρονικά την γενική υποβάθμιση για ιδιοτελείς λόγους πρόσκαιρα χαίρονται, και γνωρίζουν οτι ουσιαστικά δεν παρέχουν ίχνος αναβάθμισης στο σύνολο.

Αιτήθηκα για την γενική αναβάθμιση την δημιουργία απο τον Δήμο Γλυφάδας ενός πολυφωνικού μέσου όλων των ΔΗΜΟΤΩΝ. (Σε λίγες μέρες και επίσημα) Εαν η σημερινή διοίκηση και οι διοικούντες σκόπιμα παρακάμψουν το παγιωμένο αίτημα και συνεχίζουν την πολιτική και τακτικές υποβάθμισης του πλουραλισμού, πολυφωνίας, και ποιότητας της δημοκρατίας στη τοπική κοινωνία, στο τέλος αυτοί θα ζημιώσουν. (Οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται οι δημότες μένουν, άρα όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το πρέπον)

Και είναι βέβαιο οτι η διοίκηση και οι παρατάξεις που θα δώσουν δείγμα γραφής πρός την σωστή κατεύθυνση θα εχουν οφέλεια διότι οι δημότες δεν είναι αγνώμονες. Όσο κάποιοι εκλεγμένοι στήνουν και σκηνοθετούν στη τοπική κοινωνία τις γνωστές μεθόδους, και υποβαθμίζουν την ποιότητα της δημοκρατίας, εισπράττουν τα δέοντα απο τον κόσμο ο οποίος στη πλειονότητα *απαξιώνει.

*Το 60% των δημοτών Γλυφάδας απείχαν των δημοτικών εκλογών. (Η σημερινή διοίκηση και οι παρατάξεις στη Γλυφάδα θέλουν αύξηση η μείωση της συμμετοχής των δημοτών, διότι και απο αυτό που συμβαίνει στη τοπική κοινωνία υπάρχει συγκεκριμένο συμπέρασμα για τον ρόλο των πολιτευομένων)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Ρήση: Σύντομη φράση ή πρόταση από γνωστό πρόσωπο, η οποία εκφράζει μια αντίληψη της πραγματικότητας ή κάποια αρχή, και που επίσης έχει γίνει γνωστή και λέγεται από το γενικό κοινό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">