ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πρόεδρος Ομπάμα αποδέχεται το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος

ΚΟΣΜΟΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,7 Σεπτέμβρη 2012.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αποδέχθηκε σε πανηγυρικό κλίμα την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού κόμματος, λέγοντας στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος ότι οι ψηφοφόροι βρίσκονται ενώπιον «ιστορικής επιλογής». 

«Δεν με εκλέξατε για να σας πω αυτά που θέλετε να ακούσετε. Με εκλέξατε για να σας πω την αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάρακ Ομπάμα, σύμφωνα με το BBC

“Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει - όταν θα πάρετε το ψηφοδέλτιο για να ψηφίσετε - θα αντιμετωπίσετε τη μεγαλύτερη πρόκληση σε διάστημα μιας γενιάς» σημείωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Μέσα στα επόμενα χρόνια, μεγάλες αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν στην Ουάσινγκτον, για τις θέσεις εργασίας και την οικονομία, τους φόρους και τα ελλείμματα, την ενέργεια και της εκπαίδευση, τον πόλεμο και την ειρήνη - αποφάσεις που θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας για τις επόμενες δεκαετίες έρχονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το CNN.

«Είναι κάτι περισσότερο από μια επιλογή μεταξύ δύο υποψηφίων ή κομμάτων», είπε, χαρακτηρίζοντάς την «επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς δρόμους για την Αμερική, μια επιλογή μεταξύ δύο ριζικά διαφορετικά οράματα για το μέλλον».

Σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας που δόθηκαν στο Τύπο, ο πρόεδρος θα καλέσει το έθνος να συσπειρωθεί γύρω από «ένα πραγματικά εφικτό σχέδιο» για να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα προβλήματα, την υψηλή ανεργία, την αργή οικονομική ανάκαμψη, το χρόνιο έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.

Ειδικοί στόχοι περιλαμβάνουν τη δημιουργία 1 εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας στη βιομηχανία από το τέλος του 2016, ο διπλασιασμός των εξαγωγών μέχρι το τέλος του 2014 και η μείωση του ομοσπονδιακού ελλείμματος κατά 4 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πρόεδρος Ομπάμα αποδέχεται το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">