ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπροστά σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τις πρακτικές τους στη Γλυφάδα, οι χρυσαυγίτες είναι μαθητευόμενοι

ΤΡΙΤΗ,27 Νοεμβρίου 2012.


Ο Φασισμός εχει πολλά πρόσωπα και προσωπεία, όμως είναι γνωστό οτι γεννάται πάντα απο την πολιτική απληστία.

Εαν κάθε συμπολίτης μας στη Γλυφάδα σταθμίσει πρακτικές και ενέργειες που επαναλαμβάνονται συστηματικά απο συγκεκριμένα άτομα σε μια τοπική κοινωνία που κατοικούμε περίπου 100.000 άνθρωποι (περιορισμένος αριθμός) και συγκρίνει το αποτέλεσμα με πρακτικές και πολιτικές που ακολουθούνται απο την χρυσή αυγή πανελλαδικά, μπορεί να διακρίνει ουσιαστικές διαφορές;

O Φασισμός είτε είναι διευρυμένος, είτε περιορισμένου χαρακτήρα αποφέρει το ίδιο αποτέλεσμα.
Κάποιοι άνθρωποι με πολιτική ιδεολογία γνωρίζοντας που οδηγούν οι φασιστικές πρακτικές (σε ποια μετεξέλιξη για το σύνολο) προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο να αποτρέψουν την ισχύ γνωστών φαινομένων που καταδικάζουν οι περισσότεροι συνηδειτοποιημένοι άνθρωποι, όμως κάνουν ενα τραγικό λάθος.

Επικεντρώνουν σε μείζονος σημασίας και σπουδαιότητας ζητήματα, τα οποία σαφώς ανακινούνται καθημερινά απο τα αστικά Μ.Μ.Ε, και χάνουν σχεδόν απόλυτα την επαφή με εναν ουσιαστικότερο  Φασισμό ο οποίος διέπει αρκετούς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες οι οποίοι δεν είναι μέλη της χρυσής αυγής, είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που γέννησαν τους χρυσαυγίτες και την χρυσή αυγή.

Καλό και φρόνιμο λοιπόν είναι αρκετοί άνθρωποι να κάνουν ''zoum out'' ώστε να έχουν την ευρύτερη και συνολική εικόνα, και να διαπιστώσουν οτι ο φασισμός είναι ευρύτερη έννοια που πρέπει να τους απασχολήσει, κοιτάζοντας προσεκτικά το σύνολο αυτών που δεν είναι χρυσαυγίτες, όμως ήταν και είναι οι μεγαλύτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Η στροφή των πολιτών πρός τον ΣΥΡΙΖΑ, και ανθρώπους που δεν εναρμονίστηκαν με φασιστικές διαθέσεις και πρακτικές, δεν είναι ούτε τυχαίο φαινόμενο, ούτε μια πρόσκαιρη επιπόλαια κίνηση.
Οπότε υπάρχει υποχρέωση όλων να κοιτάξουν προσεκτικά ευρύτερα, να διαπιστώσουν ποιοι είναι οι φασίστες που δεν είναι χρυσαυγίτες, και να πράξουν τα αυτονόητα στον κατάλληλο χρόνο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπροστά σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τις πρακτικές τους στη Γλυφάδα, οι χρυσαυγίτες είναι μαθητευόμενοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">