ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολιτική Αλητεία ΠΑΣΟΚ & ΝΔ (FLASHBACK)

ΣΑΒΒΑΤΟ,24 Νοεμβρίου 2012.

Σου δίνω τη δυνατότητα να αξιολογήσεις και να κρίνεις τι εστί πολιτική, και τι εστί πολιτικοί, θυμίζοντας οτι ήμουν ο πρωτεργάτης σε μια χώρα.(...)με πολιτικούς(...) άρα για το παρόν της Ελλάδας τουλάχιστον προσωπικά ήμουν πεπεισμένος πρίν απο όλους.

Επίσης τονίζω οτι οι διοικούντες στη Γλυφάδα είναι άτιμοι. Μόνο ατιμία χαρακτηρίζονται οι ανάλγητες πρακτικές τους μετά απο σύννομες ενέργειες πρωτοκολλημένων αιτήσεων.
Κάτι ανάλογο ισχύει και με αρκετούς στην αντιπολίτευση.

∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΡΑ∆ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. (E.Σ.Ρ)

• Τιµολόγια ∆ΕΗ για τη λειτουργία των κεντρικών εγκαταστάσεων του σταθµού και της κεραίας 
εκποµπής από 1999 έως σήµερα.

• Συµβάσεις µε οργανισµούς διαχείρισης πνευµατικών δικαιωµάτων µε την τότε ηµεροµηνία.

• Τιµολόγια διαφηµίσεων από 1999 έως σήµερα.

• Εκκαθαριστική δήλωση Φ.Π.Α. από 1999 έως σήµερα.

• Καταστατικό της εταιρείας (εφόσον δεν πρόκειται για προσωπική εταιρεία), καθώς και έναρξη επιτηδεύµατος στη ∆.Ο.Υ.  για τη συγκεκριµένη εµπορική δραστηριότητα.  Εάν έχει µεταβιβαστεί η επιχείρηση, προσκοµίζεται και το βεβαιωτικό έγγραφο της µεταβίβασης.

Όλα τα ανωτέρω να είναι νοµίµως επικυρωµένα. Επίσης στο διαβιβαστικό έγγραφο να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του φορέα του σταθµού (διεύθυνση,  ταχ.  κώδ.,  τηλεφ.,  τηλεοµοιοτ., ηλεκτρ. διεύθ.) καθώς και η συχνότητα εκποµπής που χρησιµοποιείται σήµερα. (Όποια συχνότητα θέλει ο κάθε ένας. Μπείτε σκύλοι και αλέστε οτι θέλετε)

Από τα ως ανωτέρω στοιχεία (καθώς και από οποιοδήποτε άλλο επίσηµο έγγραφο κρίνει σκόπιµο ο αιτών) θα πρέπει να προκύπτει ότι ο σταθµός λειτουργούσε κατά την 1 Νοεµβρίου 1999, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στη διάταξη του άρθρου 53  παρ. 1  του ν. 2778/1999  και,  προφανώς,  συνεχίζει να λειτουργεί  µέχρι και σήµερα.

Τα σχετικά  µε τη διαδικασία αυτή ορίζονται στο άρθρο 2  παρ. 3  της
Οδηγίας 6/15.10.2002 του Ε.Σ.Ρ. («∆ικτύωση ραδιοφωνικών σταθµών»).

Πολιτική Αλητεία και δημιουργία νόμου μετά απο εκατοντάδες ΑΙΤΗΣΕΙΣ 

Ποιοι ανεύθυνοι, και βάση ποιάς λογικής, και ποιων συνταγματικών δεδομένων δημιούργησαν ενα νόμο ( ν. 2778/1999) που αφαιρεί μια δεκαετία;  (Είναι γνωστό οτι όλα ξεκίνησαν το 1989)  ΓνωρίΖΕΙΣ....και δεν χρειάζεται να είσαι νομικός, ούτε συνταγματολόγος ώστε να σχηματίσεις ορθή άποψη των γενομένων τους, καθώς και της σκοπιμότητας.


Όταν υπάρχει η πραγματικότητα της ανεντιμότητας υπηρετών συγκεκριμένων οικογενειών, και μεθοδευμένων ενεργειών επανελλημένα κατά του πρωτεργάτη μιάς χώρας και ενός χώρου, όποιος η όποιοι μπαίνουν σε διαδικασίες αμφισβήτισης  είναι τουλάχιστον ανεγκέφαλος.

Το σύνολο των ενημερωμένων κυβερνώντων σχεδίασε αντισυνταγματικά ώστε διαχρονικά να υπηρετούνται αποκλειστικά συγκεκριμένες οικογένειες, όπως και συνάδελφοι τους πολιτικοί.

OI ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ απο τους πλέον ακατάλληλους  για θεσμικές θέσεις, που θεώρησαν πρέπον τα κόμματα δικαιωματικά να έχουν και Μ.Μ.Ε χειραγώγησης και δημιούργησαν φωτογραφικό νόμο μόνο για τον Καρατζαφέρη και το Κ.Κ.Ε. και αργότερα χρησιμοποίησε και ο ΣΥΡΙΖΑ


(Κάποιοι χρειαζόντουσαν τη λίστα λανγκάρντ ώστε να πειστούν για τα αυταπόδεικτα υπηρέτησης των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ συγκεκριμένων ατόμων στην Ελλάδα;)


Ολόκληρη  αρχιτεκτονική μελέτη κατά ενός πολίτη μιάς χώρας, απο γνωστούς της πολιτικής, οι οποίοι ήταν ενήμεροι και παράλληλα σε κάθε ένα απο αυτούς είχαν κατατεθεί επανελλημένα ΑΙΤΗΣΕΙΣ.
(Σε όλες τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) 

Καταστρώθηκε ολόκληρο σχέδιο απο Κυβερνήσεις, πολιτικούς, και εξωθεσμικούς που αποσκοπούσε στη φυσική εξόντωση ενός πολίτη, και σε ερωτώ αναγνώστη....ποιοι λόγοι οδηγούν ολόκληρο σύστημα και πολιτικό κατεστημένο με τη συμμετοχή εκατοντάδων εμπλεκομένων κατά ενός ανθρώπου με ενα τοπικό ραδιοσταθμό ώστε να οδηγηθούν μέχρι και σε δημιουργία νόμου;

(Δεν κάνω αναφορά σε επιμέρους αθλιότητες που είχαν πράξει επανελλημένα, (1977 - 1981 - 1983 - 1999 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ) απλά τονίζω οτι έφτασαν σε σημείο δημιουργίας φωτογραφικού νόμου, ώστε σκόπιμα και με δόλο να εξαιρέσουν ενα πολίτη, ενα Ελληνα Πολίτη, και όταν διαπίστωσα μετά απο εκατοντάδες αιτήσεις τη ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου δεν πίστευα στα μάτια μου) (Είχαν προηγηθεί εκατοντάδες ΑΙΤΗΣΕΙΣ στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ)

Στη συνέχεια μπορείς να δείς με προσοχή την ημερομηνία κατά την οποία ετέλεσαν με κατάχρηση εξουσιών την κατάσχεση του μοναδικού τοπικού μέσου στη Γλυφάδα οι υπηρέτες της διαπλοκής, και σίγουρα θα εχεις ολοκληρωμένη εικόνα του σχεδίου που είχαν.


Βλέπεις οτι έγινε κατάθεση ΑΙΤΗΣΕΩΣ  για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ήταν μια απο τις πρώτες αιτήσεις στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια βλέπεις ποια ημερομηνία επέλεξαν τα όργανα των υπηρετών της διαπλοκής, και ποτέ τους δώθηκε η εντολή να τελέσουν κατάχρηση εξουσιών. (Κοίτα και την ημερομηνία στην σφραγίδα που έβαλε ο αναπληρωτής διοικητής, διότι ο διοικητής έκανε διακοπές, του είχαν δώσει ''άδεια μετά αποδοχών οι εντολοδόχοι'' )

Και τέλος βλέπεις όπως και στην αρχή ποιές είναι οι ανεξάρτητες αρχές, ποιούς έχουν επιλέξει οι κοινοβουλευτικοί μας, και τι ισχύει στη χώρα μας, οπότε δεν χρειάζεται να δημοσιοποιήσω το σύνολο των εγγράφων και ενεργειών μου

*Για την ιστορία υπουργός στο υπουργείο Επικοινωνιών ο ΑΝAΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ, στο υπουργείο Τύπου και Μ.Μ.Ε ο  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ, και πρωθυπουργός ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, περίοδο κατά την οποία  το Ε.Σ.Ρ, και η Ε.Ε.Τ.Τ ήταν παγωμένα απο τους κυβερνώντες και αυτοί είχαν την ''αρμοδιότητα'' υπηρέτησης αποκλειστικά διαπλεκομένων. (Σήμερα γνωρίζουν όλοι τα πεπραγμένα τους όσων αφορά άλλους τομείς και χειρισμούς, όμως όλα ξεκίνησαν απο τον έλενχο των Μ.Μ.Ε και το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών (συχνοτήτων) απο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που για να βάλει στο χέρι εκατομμύρια ''Αλαφούζον'' και λοιπών έπραττε αντισυνταγματικά)


Ειδικά για τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 1991 - 1993 πρωθυπουργός που διέμενε και στη Γλυφάδα, και είχε τον ΕΒΕΡΤ στο υπουργείο προεδρίας που είχαν κατατεθεί οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ τα συμπεράσματα δικά σας. (Θα δηλώνω μέχρι τέλους ότι όλοι αυτοί - απο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μέχρι τον ΚΟΚΚΟΡΗ - ποτέ δεν θα γίνουν Γλυφαδιώτες διότι είναι ......ΔΟΤΕΣ)

(Όλοι οι πραγματικά - αληθινά - αριστεροί πληρώσαμε το μάρμαρο, και κάποιοι  εξαπατούσαν και συνεχίζουν να εξαπατούν το σύνολο, ενα σύνολο το οποίο σήμερα γνωρίζει επαρκώς όμως αναπαράγει τα ίδια λάθη. ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος,
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Προσοχή ώστε να μην γίνει λάθος και κάποιος μιλήσει για συμπτώσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύμπτωσης διότι ήταν αρχιτεκτονικά κατεστρωμένο πολιτικό σχέδιο, με πολιτικές προεκτάσεις και σκοπιμότητες, και αρκεί ακόμα και το παρόν στην Γλυφάδα ώστε όλα να είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ.


Αν κάποιοι ανακαλύπτουν ορισμένα πράγματα τα τελευταία τρία χρόνια, θα τους θυμίζω το παρελθόν και ποιός εχει προηγηθεί ΟΛΩΝ, με την πλέον ενδεδειγμένη νοοτροπία και εντιμότητα έναντι του συνόλου.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 1981 - 1983 - 1999 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ απο τους ΥΠΗΡΕΤΕΣ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

*Στη συνέχεια ενδεικτικά τι παρουσιάζει το Ε.Σ.Ρ ώς αδειούχους σε επίπεδο τηλεοπτικών σταθμών εθνικής και τοπικής εμβέλειας, και τι γνωρίζεις οτι υπάρχει στον δέκτη της τηλεοράσεως σου.(Σου δίνω το έναυσμα ώστε να κρίνεις  πράγματι βάση όσων έχουν συμβεί με μοναδικό τρόπο στη δική μας τοπική κοινωνία)









Ολοι αυτοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που έχουν τελέσει και πράξει τόσα εγκλήματα κατά των πολιτών της χώρας μας, τι επένδυσαν ώστε να βρίσκονται στις συγκεκριμένες θέσεις καταπατώντας το Σύνταγμα;

Τέλος θα επισημαίνω τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που επικαλούνται στη πόλη μας όλοι οι υποκριτές και στρουθοκαμηλίζοντες. (ΒΛΕΠΕ ΚΟΚΚΟΡΗΣ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολιτική Αλητεία ΠΑΣΟΚ & ΝΔ (FLASHBACK) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">