ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέρασε ο προϋπολογισμός του 2013 στον Δήμο Γλυφάδας

ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Την περίοδο των χριστουγέννων και τελευταία στιγμή πέρασε ο προϋπολογισμός του 2013 στον Δήμο Γλυφάδας.

Οι αιρετοί μας αποφάσισαν χωρίς απαρτία (έλειπαν αρκετοί) να περάσουν την τελευταία στιγμή τον προϋπολογισμό του 2013 και απουσία των δημοτών.
Στην αίθουσα του δημαρχείου για πρώτη φορά σε δημοτικό συμβούλιο δεν υπήρχαν συμπολίτες μας οι οποίοι έδωσαν την εντολή διοικήσεως του δήμου, και προφανώς συμπεραίνω οτι έχουν αφήσει ''εν λευκώ'' τη διαχείρηση στους αιρετούς, η δεν γνώριζαν οτι σήμερα υπήρχε δημοτικό συμβούλιο με το σημαντικότερο θέμα ολόκληρου του έτους.

Βέβαια σίγουρο είναι οτι η ανευθυνότητα υφίστατε αμφιπλεύρως, διότι για το σύνολο των γενομένων στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας φέρουν την ευθύνη όλοι.

Εντύπωση έκανε η παντελής απουσία του τοπικού τύπου, και των ανθρώπων που έχουν ''επωμισθεί'' την ενημέρωση των δημοτών, και γνωστό είναι με επίσημες καταγγελίες ότι ο δήμος Γλυφάδας επανελλημένα εχει φροντίσει αρκετοί να είναι ''καλυμένοι'' σε πολλά επίπεδα, όπως και χρήματα των δημοτών να οδηγούνται σε συγκεκριμένους κατ' εξαίρεση.

Το κλίμα που επικράτησε στην συνεδρίαση ήταν πέραν του δέοντος παραταξιακής  σύμπνοιας δεδομένου οτι συνολικά η παράταξη του κ.Κόκκορη υπερψήφισε τον προϋπολογισμό.



Καταψήφισαν οι περισσότεροι αντιπολιτευόμενοι και συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης, η κ. Λυγνού, ο κ. Βάκκας, και ο κ.Τάσσος.

Εντύπωση προκάλεσαν τα πολλά και καλά σχόλια πρός τον κ. Κόκκορη  απο την κ. Αθηνά Λυγνού,  η οποία σε σειρά δελτίων τύπου δημόσια γνωρίζουν ολοι πως απευθύνεται όταν αναφέρεται στον σημερινό δήμαρχο, και απουσία συμπολιτών μας και ''τοπικού τύπου''   εκθείασε την σημερινή διοίκηση, και προσωπικά τον Κώστα Κόκκορη για ολόκληρο το 2012.

Με θετικές ψήφους 25 έναντι οκτώ  (8) της αντιπολίτευσης πέρασε ο προϋπολογισμός του 2013 στον Δήμο Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τον προϋπολογισμό του 2013

Δημοσίευση 27/12/2012 Αναδημοσίευση 2/1/2013

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέρασε ο προϋπολογισμός του 2013 στον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">