ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αφιέρωμα στην Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 Δεκεμβρίου 2012.



Έτσι τιτλοφορείται αν και αποτελείται απο ελάχιστες φωτογραφίες σε σχέση με υλικό που λίγο πολυ έχουμε οι περισσότεροι και για συγκεκριμένους λόγους δεν επιθυμούμε την δημοσιοποίηση.

Πάντως υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες του παρελθόντος, και ουσιαστικά μια πτυχή της ιστορίας της, και πως δια μέσω μιας δημοσίευσης σε μια εφημερίδα υπήρξε η μετέπειτα πληθυσμιακή ανάπτυξη. 

(Σύντομα θα δημοσιεύσω και εγω μια φώτο η οποία τραβήχτηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού πρίν απο 45 χρόνια. Χώρο που θέλουν να ξεπουλήσουν οι υπηρέτες των εξωθεσμικών)

Σε πλήρη αντίθεση με ανθρώπους που κάνουν συνειδητά εκπτώσεις ήθους και αξιών βάση του παρόντος στη πόλη μας, θυμίζω οτι γεννήθηκα μέσα στο πρώην αεροδρόμιο στα σύνορα Γλυφάδας Ελληνικου, και αυτη είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ μου. Δεν είμαι σίγουρος για πολλους άλλους, και ειδικά για τους διοικούντες είναι αυταπόδεικτο οτι δεν είναι Πατρίδα τους η Γλυφάδα.
(Άρα εξηγούνται όλες οι κινήσεις απο λωποδύτες παρανομούντες εις βάρος των δημοτών και της περιοχής, και είναι γνωστό ποιά αλλοίωση έχουν επιφέρει στη περιοχή κόμματα και άτομα όπως ο σημερινός δήμαρχος των ατόμων της παρατάξεως και του ευρύτερου οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος κ. Κόκκορης)

Άλλωστε μην ξεχνάς οτι δεν έκανα λάθος όταν στο παρελθόν έλεγα δημόσια οτι αρκετοί δημότες στη Γλυφάδα βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο, όπως και η ίδια η πόλη, η οποία βρίσκεται έρμαιο σε χειρισμούς ακατάλληλων ατόμων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων των άλλων, πλήν των δημοτών της.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υστερόγραφο: Tόλμησε να αναζητήσεις εαν ισχύει οπουδήποτε αλλού ακριβώς οτι έχουν πραγματοποιήσει στη τοπική μας κοινωνία. (Όταν βρείς κάτι αντίστοιχο να με ενημερώσεις)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφιέρωμα στην Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">