ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O μακελάρης του Κονέκτικατ είχε μαζί του *εξι όπλα

ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 Δεκεμβρίου 2012.

Hλικίας έξι και επτά ετών ήταν όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο μακελειό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ, όταν ο 20χρονος  Άνταμ Λάντζα εισέβαλε οπλισμένος στο σχολείο και σκόρπισε τον τρόμο, δολοφονώντας 20 παιδιά και έξι ενήλικους πριν δώσει τέλος στην ζωή του. 

Από τα 26 θύματα του μακελειού, τα 12 ήταν κορίτσια, τα 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα 4 ήταν 7 ετών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τις νεκροψίες, όλα τα θύματα είχαν πυροβοληθεί από τρεις έως επτά φορές. 
Ο ιατροδικαστής, Γουένι Κάρβερ, κάνει λόγο για την χειρότερη σκηνή εγκλήματος που έχει δει τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο πατέρας του 20χρονου σιωπηλού και απομονωμένου-όπως περιγράφεται- Άνταμ Λάνζα εξέφρασε τον πόνο του για τις οικογένειες των θυμάτων.




    «Οι σκέψεις μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων, σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και στους τραυματίες. Η οικογένειά μας θρηνεί μαζί με όλους αυτούς που έπληξε αυτή η τεράστια τραγωδία» τόνισε ο Πίτερ Λάντζα.

    Σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο WFSB, ο Πίτερ Λάντζα υπογραμμίζει: «Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει σε ποιο βαθμό έχουν ραγίσει οι καρδιές μας. Όπως πολλοί από σας, αισθανόμαστε λύπη και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία αυτή». 

    Ο Πίτερ Λάντζα και η σύζυγός του Νάνσι είχαν πάρει διαζύγιο και ο 'Ανταμ ζούσε με τη μητέρα του, την οποία και δολοφόνησε.

    Κοντά στις οικογένειες των θυμάτων ο Ομπάμα
    Το Σάββατο κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας του, ο Ομπάμα κάλεσε τους συμπατριώτες του να σταθούν αλληλέγγυοι με τους συγγενείς των θυμάτων. 

    *Τέσσερα όπλα είχε μαζί του ο 20χρονος  Άνταμ Λάντζα και οχι εξι που γράφουν υπο το καθεστώς μαζικής επίθεσης πληροφοριών.
    *Επίσης όταν πρόκειται για 18 πνιγμένους αλλοδαπούς στην Ελλάδα δεν ασχολείται σχεδόν κανείς στον βαθμό που χρειάζεται, όταν όμως υπάρχει ''μακελάρης''  εεεεεεεεεεεεεεεεε.

    Τραγωδία σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: O μακελάρης του Κονέκτικατ είχε μαζί του *εξι όπλα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
    f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">