ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακριβώς 20.000 ευρώ κόστισε το πανηγυράκι του Κώστα Κόκκορη

ΠΕΜΠΤΗ, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Ακριβώς 20.000 ευρώ κόστισε το πανηγυράκι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόταση του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη.

Όταν πρόκειται για αιτήματα των ήδη εξασφαλισμένων εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας η διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο κανονίζει να διατεθεί το όποιο κονδύλι.

Όταν πρόκειται για περιπτώσεις ανθρώπων που ανιδιοτελώς επι πολλά συναπτά έτη και καθημερινά παρείχαν στους συμπολίτες μας πολιτισμό, οι πρακτικές του δημάρχου Κώστα Κόκκορη, όπως και των δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ανέντιμες.

Ανέντιμες και μόνον χαρακτηρίζονται αυτού του επιπέδου πρακτικές, και φυσικά όταν γνωρίζουν πλέον κατόπιν σύνομων αιτήσεων τι υφίστατε και τι εχει συμβεί.

Την ίδια περίοδο που κατόπιν αιτήσεων δεν πράττουν απολύτως τίποτα για τον δημότη Γλυφάδας, φροντίζουν να διαθέσουν 20.000 ευρώ με ομόφωνη απόφαση ώστε οι ήδη εξασφαλισμένοι τονίζω εργαζόμενοι του δήμου να κάνουν ενα πανηγυράκι με τα χρήματα των δημοτών.

Στο πανηγυράκι των εργαζομένων παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζαμπετονίδου Πόπη, Γιώργος Κόκκορης, Βίγλας Δημήτρης, Παναγόπουλος Άρης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Τσαμπήρας Δημήτρης, Τσακίρης Δημήτρης, Γεωργούλας Στάθης, Βουγιουκλή Μαρία, και από την αντιπολίτευση οι κ.κ. Δήμου Σπύρος και Τζούβελης Γιάννης.

Συμπολίτη μου εσυ κρίνεις καλύτερα και δικαιούσε να χαρακτηρίζεις τους πάντες. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Σε ποιο βαθμό υφίστατε υποκρισία η ανεντιμότητα το κρίνουν συνολικά οι συμπολίτες μας που γνωρίζουν την διαδρομή και τα πεπραγμένα του κάθε ένα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις ώστε να πολιτεύονται άτομα όπως ο Κώστας Κόκκορης και να υπάρχει δεδομένα οτι γνωρίΖΕΙΣ.

*Και ύστερα έχουμε διάφορες απόψεις δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι εκτός απο αυταπόδεικτα άδικοι.... δεν αντιλαμβάνονται ηθελημένα οτι επιλέγουν να καταδικάζονται στη συνείδηση των περισσότερων συμπολιτών μας, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά ποιά είναι η λειτουργία τους φροντίζοντας αποκλειστικά με τα χρήματα του συνόλου μερίδα βολεμένων ψηφοφόρων τους, και να αδικούν συστηματικά τους περισσότερους.... οι οποίοι δεν είναι ''ομάδα'' όπως οι εργαζόμενοι του δήμου, ούτε τυνχάνουν συνδικαλιστικής εκπροσώπησης.

Θέλετε περισσότερα οι περισσότεροι συμπολίτες μου; Δεν είναι αυταπόδεικτο πως εμείς πληρώνουμε δεκαετίες και ουδέποτε έκαναν το ελάχιστο για εμάς κατόπιν ΑΙΤΗΣΕΩΝ, και για τους έμμισθους εργαζομένους του δήμου απο τους έμμισθους αιρετούς γίνονται ΟΛΑ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 σχόλια:

  1. καλα ο κοκκορης εχει κάλο στον εγκεφαλο σιγουρα τον ιδιο που δυστυχως εχουν κι αυτοι που μας τον βαλει να κατσει για 4 χρονια στο σβερκο με την ψηφο τους .....οχι για πολυ ακομα ομως, το διαμαντι που λεγεται ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ Π-ΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ -ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
    ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που μας τον εχουν βαλει εννοω στο προηγουμενο σχολειο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σχολιο εννοω-κεκτημενη ταχυτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Ακριβώς 20.000 ευρώ κόστισε το πανηγυράκι του Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">