ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Δεδομένου οτι η χρυσή αυγή δεν συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές των νοτίων προαστείων (ούτε στη Γλυφάδα) και εν γένει τίποτα δεν καταμαρτυρά οτι υπάρχει αναγκαιότητα ύπαρξης τοπικών παρατάξεων στα νότιοανατολικά προάστεια, όσοι απο τους κόλπους της δημοσιογραφίας στηρίζουν τους νεοναζιστές φασίστες διαπράττουν έγκλημα το οποίο κρίνετε απο το σύνολο των δημοκρατών συμπολιτών μας.

Συμπλοκές σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Ελληνικό, όταν ομάδα χρυσαυγιτών επιχειρώντας μηχανοκίνητη πορεία δέχθηκε επίθεση από δημότες των νοτίων προαστείων στα Σούρμενα, με αποτέλεσμα.... κάποια μέλη της να τραυματιστούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε 11 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ανώνυμα δημοσιεύματα  αναφέρουν οτι οι χρυσαυγίτες (οι οποίοι δεν είναι δημότες Γλυφάδας και Ελληνικού -έρχονται απο άλλες περιοχές- ) προκαλούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους αναρχικούς των νοτίων προαστείων να δείξουν το πρόσωπό τους στο φως της ημέρας. (Προφανώς μετά απο εκατοντάδες ενέργειες που έχουν λάβει χώρα στη νότια Αττική και τη πόλη μας με παρουσία εκατοντάδων αριστερών και άλλων συμπολιτών μας οι οποίες δημοσιεύτηκαν με φωτογραφίες, όσοι απο τους κόλπους της ''δημοσιογραφίας'' δυναμιτίζουν για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα  και προωθούν τον φασισμό τίθενται στη κρίση του συνόλου)

Όσοι δυναμιτίζουν και προσπαθούν με εντυπώσεις να διαφοροποιήσουν τις πολιτικές ισοροπίες των τοπικών κοινωνιών της νότιας Αττικής (οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με απόλυτα δημοκρατική διαδικασία εκλογών) είναι το λιγότερο κατάπτυστοι.

Να κάνουν τη παρουσία τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε να διαπιστώσουν την αποδοχή που έχουν στην Νοτιοανατολική Αττική και να σταματήσουν τις αθλιότητες εντυπώσεων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Χθεσινή καταγγελία συμπολίτη μας αναφαίρει οτι χρυσαυγίτης κατέβασε με τη βία μεσημεριάτικα απο τη λεωφορειακή γραμμή Α4 στον Άγιο Τρύφωνα ηλικιωμένη με το πρόσχημα οτι απαγορεύεται να μπαίνουν στο λεωφορείο με καρότσι της λαϊκής, και με ενα απερίγραπτο οδηγό ο οποίος δεν είπε ούτε λέξη.
Εαν αρχίσουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ να αντικαθιστούν τους χωροφύλακες κ.α. επιβάλοντας τι απάνθρωπο πρέπει να ισχύει και πως, η χώρα μας δεν θα εχει καμία προοπτική.
(Οι Φασίστες δείχνουν τις προθέσεις τους δημόσια ακόμα και κατά των φτωχών και υπέργηρων Ελλήνων)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">