ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η κ. ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Γλυφάδα 11/7/13
                                                                                                       Αριθ. Πρωτ. : 1508


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η κ. ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ

Για δεύτερη φορά επικοινώνησε, σήμερα 11/7/13, η Πρόεδρος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κ. Αθηνά Λυγνού με τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορη. Αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την κατάργηση νευραλγικών υπηρεσιών (Δημοτική Αστυνομία, σχολικοί φύλακες) και ουσιαστικά την απόλυση των εργαζομένων σ’ αυτές. Η πρώτη ήταν στις 8/7/13 και είχε σκοπό να δηλώσει την αλληλεγγύη και τη στήριξή της σε ενέργειες αντίδρασης και αγωνιστικής διεκδίκησης εκ μέρους του Δήμου. Με τη νέα επικοινωνία της η κ. Αθηνά Λυγνού εστίασε στα παρακάτω:

·      Δεν φτάνει μόνο ένα ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα αρκετά χλιαρό, μπροστά στο μέγεθος της επίθεσης που δρομολογεί τη διάλυση των Δήμων και προσθέτει στη στρατιά των ανέργων χιλιάδες εργαζόμενους. Χρειάζεται συντονισμός και προγραμματισμός οργανωμένων κινητοποιήσεων μαζί με τους εργαζόμενους.
·      Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να κλείσει ο Δήμος Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη συντασσόμενος με τους Δήμους όλης της χώρας, που ο ένας μετά τον άλλο προχωρούν στην ίδια απόφαση.
Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος υπολειτουργεί, ότι είναι σε επαφή με τους εργαζόμενους, τους οποίους στηρίζει και ότι θα έχει συναντήσεις άμεσα με Υπουργούς για το θέμα. Ως προς το κλείσιμο, άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεχιστεί η υπολειτουργία με εξυπηρέτηση μόνο σοβαρών ή επειγόντων υποθέσεων πολιτών.
Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα συνεχίσουν τις πρωτοβουλίες τους συμβάλλοντας, στο μέτρο που τους αναλογεί, στη μεγάλη μάχη που δίνεται για να σταματήσει η καταστροφή. Ήδη χθες, 10/7/13, εξέδωσαν Δελτίο Τύπου με αναφορά στις θέσεις τους.

Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η κ. ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">