ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Είναι Συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε, να εχει διαμορφωμένη όποια πολιτικο-ιδεολογική αντίληψη και θεώρηση  στη χώρα μας.

Βέβαια με λύπη διαπιστώνω αρκετές δεκαετίες οτι υπάρχουν στεγανά και σεχταριστικές νοοτροπίες που ''φρενάρουν'' κάθε ανεκτό επίπεδο  υγιούς επιπέδου του πολιτεύματος, που βάλλεται θανάσιμα απο ''εχθρούς'' της Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ μας.

Συγκεκριμένα, αυτοί οι αυταπόδεικτα ''εχθροί'' της δημοκρατίας, και των αναφαίρετων δικαιωμάτων κάθε πολίτη να σχηματίζει όποια πολιτικο-ιδεολογική αντίληψη επιθυμεί ανεπηράστα, εχουν δημιουργήσει κατευθυνόμενου χαρακτήρα σέχτες εντυπώσεων, και προσπαθούν ώστε ποτέ να μην υπάρξει το ενδεδειγμένο πλαίσιο όσων αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, που δεν πρέπει να εχει αποκλειστικά μόνον κομματικά χαρακτηριστικά, και εμπλεκόμενους μόνον μέλη κομμάτων. 

Η δουλειά των αιρετών είναι να ασχολούνται με την καθημερινότητα και τα προβλήματα των δημοτών, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του συνόλου, να καλλιεργούν την αλληλεγγύη, να προάγουν την κοινωνική δικαιοσύνη, και να δημιουργούν το πλαίσιο συνεννόησης, συναίνεσης, και συνεργασίας πρός όφελος των δημοτών και των πόλεων τους.

Δεδομένα γνωρίΖΩΝΤΑΣ ότι τίποτα απο τα προαναφερόμενα δεν τελεί σε ισχύ για το σύνολο, και δεν εφαρμόζεται λόγω των πολιτικών σκοπιμοτήτων κομματικοποιημένων μελών με απόλυτα σεχταριστικές αντιλήψεις, που προωθούν ακριβός τα αντίθετα όσων οφείλουν στο κοινωνικό σύνολο και κάθε δημότη-ισσα, επανελλημένα δημόσια αξίωσα την απεμπλοκή των κομμάτων απο την τοπική αυτοδιοίκηση, και ειδικά στην ΓΛΥΦΑΔΑ.

Η κοινωνία όπως και ο δημότης είναι πάντα πολύ μπροστά από τους πολιτικούς,
ενω οι πολιτικοί συντηρούν αναχρονιστικά μοντέλα αναπαραγωγής πυροτεχνημάτων απο τα Μ.Μ.Ε με την συνδρομή επαγγελματικών στελεχών κομματικών μηχανισμών, και με αυτοσκοπό να μην υπάρξει ποτέ ο εκσυγχρονισμός που απαιτείται σήμερα στις τοπικές κοινωνίες.

Τουλάχιστον προσωπικά μπορώ να το αποδείξω σύμφωνα  της στάσης που έχουν κρατήσει συνολικά όλες οι πολιτικοποιημένες παρατάξεις στη πόλη μας.(Καμία απο το σύνολο παρατάξεων μετά απο σύνομες ενέργειες πρωτοκολλημένων αιτήσεων στον Δήμο Γλυφάδας, δεν πήρε θέση για τοπικό ζήτημα δημότη που χρονίζει δεκαετίεςΑυτούσια το συγκεκριμένο παράδειγμα αποδεικνύει του λόγου το αληθές σεχταριστικών αντιλήψεων που ισχύουν καθολικά στο σύνολο εμπλεκομένων απο κομματικούς μηχανισμούς στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Η απόλυτα σε κομματικά στεγανά πολιτικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών στερεί τον δημόσιο διάλογο σε σειρά ζητημάτων μείζονος σημασίας για τους δημότες, οπότε είναι πραγματική συμβολή των κομμάτων να κρατηθούν όσο το δυνατόν μακριά απο την τοπική αυτοδιοίκηση, η να δώσουν άμεσα τις κατευθυντήριες γραμμές γόνιμου διαλόγου στο σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τη κοινωνία και τους δημότες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: *ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 μόνο Κατασχέσεις για τον πρωτεργάτη ενός χώρου, μιάς χώρας. Ανύπαρκτοι διαχρονικά οι αιρετοί διοικούντες. 

*Εφαρμογή του Συντάγματος της Ελλάδος, το οποίο απαγορεύει ρητά τα κόμματα και την πολιτικοποίηση των υποψηφίων στους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 σχόλια:

  1. Μάλλον είσαι επηρρεασμένος απο τον Μπακογιάννη που πρόσφατα δήλωσε "Mακρυά τα κόμματα από την τοπική αυτοδιοίκηση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜMΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ;
    Η ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπακογιάννης είναι της γνωστής οικογενείας των Μητσοτάκηδων.
    Ξέρουμε ποιάς αντίληψης είναι.
    Δυο μέτρα και σταθμά.
    Αλήθεια τι γνώμη εχει ο Μητσοτάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σύνταγμα το έχουν κάνει χαλί!!!!

    Όλοι συσπειρωμένοι σε πολιτικές ομάδες είναι.
    Ο κάθε ένας απο τις χιλιάδες δημοτών είναι μόνος του και ανίσχυρος μπροστά στους πολιτικοποιημένους ημετέρους.

    Συνολικά γνωρίζουμε τι πρέπει να ισχύσει, όμως ολοι θα έλεγα παίζουμε ενα ρόλο στα κακώς κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">