ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Unique και το Opus στη Γλυφάδα

ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Οι Unique feat. Josephine με το «Πίσω Αν Γύριζα Το Χρόνο» και ενα videoclip που προμοτάρει το OPUS στη Γλυφάδα, κατάφεραν να μπούν στις playlist των *ραδιοφωνικών σταθμών. 

Βέβαια ο χρόνος ποτέ δεν γυρίζει πίσω, ούτε υπάρχει ενδεχώμενο οτι εχει συμβεί σε μια δεδομένη στιγμή να το ανακαλέσεις η να το διορθώσεις. (Ειδικά μερικά λάθη ανεπανόρθωτα)


Anyway....oι Unique feat. Josephine πραγματοποίησαν ένα πάρτι στο μαγαζί 

Opus για να γιορτάσουν την επιτυχία του «Πίσω Αν Γύριζα Το Χρόνο» 

με καλεσμένους  φίλους και γνωστούς.


*(Ποιών ραδιοφωνικών όμως των κακέκτυπων πιθηκομαϊμούδων;) Σήμερα στη χώρα μας δεν υπάρχει ο σταθμός του πρωτεργάτη, δεν υπάρχει ούτε η ΕΡΤ.
Υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν ολοι οτι οτι υφίστατε σήμερα στην Αττική και τα ερτζιανά είναι μια κόπια, ενα κακέκτυπο, και ένας πιθηκομαϊμουδισμός ξένων ραδιοτηλεοπτικών μέσων, και του ότι προυπήρχε; (Mέχρι και οι ονομασίες τους και η δομή λειτουργίας κακέκτυπα αμερικανικών κ.α. σταθμών είναι)

Προσωπικά ως ανοικτός εγκέφαλος αποδέχομαι εν μέρει την υιοθέτηση παγκοσμιοποιημένων πολιτισμικών στοιχείων σε όλους τους τομείς, οχι όμως μέχρι του σημείου απόλυτου πιθηκομαϊμουδισμού και εξαφάνισης των αμιγώς πρωτογενών δικών μας στοιχείων.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Unique και το Opus στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">