ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902

ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Σκανδάλο η πώληση του τηλεοπτικού και του ραδιοφωνικού σταθμού του ΚΚΕ, 902. Ο εφοπλιστής Β. Μαρινάκης διαψεύδει ότι είναι αυτός ο αγοραστής της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ.

Ο επιχειρηματίας Φ. Βρυώνης που άλλες πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτός αγόρασε τον 902, είπε  «ούτε έχει λήξει κάποια διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ούτε έχει ολοκληρωθεί κάποια ανάλογη συζήτηση» . 

Αν τελικά επαληθευτεί οτι ο Χατζηνικολάου βρίσκεται πίσω απο την εν λόγω αγορά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τελικά γίνεται μια στροφή όλων πρός την τηλεόραση σε μια περίοδο ρευστή και ανακατατάξεων. Όμως η εν λόγω αγορά αν επαληθευτεί αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο.

Ηδη γνωρίζουμε τα πεπραγμένα Ρέστη, πρόσφατα του Τριαντάφυλλόπουλου, και σειρά έχουν πολλοί ακόμα οι οποίοι σε μια περίοδο ρευστή επιδιώκουν ''διεύρυνση της Ενημέρωσης'' (Το θέμα είναι οτι οι κυβερνώντες έχουν χάσει τη μπάλα, όπως και οι ''δικοί μας'' στη περιφέρεια και την τοπική κοινωνία των Νοτίων, δεδομένου οτι υποχρέωση δική τους ήταν και είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των πολιτών όπως απαιτείται. Αντί αυτού που οφείλουν στο σύνολο ασχολούνται με αγοραπωλησίες οικοπέδων που *αποφέρουν σημαντικά κέρδη εκατομμυρίων)

''ΒΛΕΠΕ ΚΟΚΚΟΡΗΣ''
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ;
(Ένας Νότος και πολίτες χωρίς καμία δημόσια ενημέρωση)

Γνωρίζουμε όλοι τι ίσχυσε το 1987 - 1989 (το μεγάλο ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών σε κομματικούς χρηματοδότες) και αμέσως μετά με την συγκυβέρνηση ΝΔ, ΚΚΕ που οι  ''αριστεροί'' βρέθηκαν με ραδιοτηλεοπτικά Μ.Μ.Ε (ενω για τον μισό πληθυσμό του Ν.Αττικής και τον Νότο φρόντισαν επιμελώς να μην υπάρξει ΤΙΠΟΤΑ, ενω η υποχρέωση που είχαν ως κόμματα και πολιτικοί ήταν υπέρ του λαού και των πολιτών, κάτι που ποτέ δεν έγινε. (Μεγαλύτεροι υποκριτές οι αριστεροί)

Το ΚΚΕ το οποίο χαριστικά πήρε ως κόμμα δωρεάν τη συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας από το κράτος, τώρα την πουλάει (μεταβιβάζει) έναντι εκατομμυρίων; 

Τα ζητήματα που τίθονται είναι πράγματι *Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο δεδομένου οτι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ (κρατική συχνότητα που δώθηκε δωρεάν) μεταβιβάζεται έναντι αδράς αμοιβής σε ιδιώτη. (4.500.000 εκ. ευρώ ακούστηκε)

Όλοι οι εργαζόμενοι στον 902 απολύονται, αφού μεταβιβάστηκε η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, η κομματική δηλαδή εταιρεία που έχει στην κατοχή της τους εν λόγω σταθμούς και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τους οποίες εκπέμπουν.

Το ΕΣΡ και ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής τώρα εχει να χειριστεί την ''καυτή πατάτα'' του εν λόγω σκανδάλου, και λάθος χειρισμοί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μείνουν στο απειρόβλητο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

*Είσαστε ΟΛΟΙ ενα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ δεδομένων όλων των θεσμοθετημένων και της πραγματικότητας μιάς χώρας κ@λ@χ@νειο που λαμόγια επιβραβεύουν λωποδύτες. (Το θέτω και σε άλλη βάση: Οτιδήποτε κάνει προπαγάνδα υπέρ της Αριστεράς δεν πωλείται, ούτε ακολουθεί καπιταλιστικές ατραπούς)


Υπάρχουν εκατοντάδες μεταξύ μας που ευχαρίστως θα λειτουργούσαν τον 902 αφιλοκερδώς ώστε να κάνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Προσωπικά τι έπρεπε να πράξω μετά απο σειρά προτάσεων που θα μου δημιουργούσαν εντελώς διαφορετική μετεξέλιξη; Προτίμησα την ''ήττα'' για τις εντυπώσεις των υπολοίπων, απο το ξεπούλημα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">